Familiekassen

Måltidskasse hvor hele familien kan være med

Familiekassen giver dig mad, hvor hele familien kan være med. Når vi sætter menuen, lægger vi vægt på at maden falder i de mindste familiemedlemmers smag, samtidigt med at resten af familien får et sundt og velsmagende måltid. Kassen vil byde på klassiske familieretter fra både det danske køkken og fra udlandet.

3 dage uden fisk

Priser fra 289 kr

16 personer

4 dage med fisk

16 personer

4 dage uden fisk

16 personer

Nem og sund aftensmad 

Familiekassen er en måltidskasse med nem aftensmad til hele familien. Med vores måltidskasser leveret til døren er der sørget for god og sund aftensmad. Når vi sætter menuen og laver en madplan, lægger vi stor vægt på, at maden falder i både store og små familiemedlemmers smag. I denne måltidskasse får du aftensmad til både 3 og 4 dage.

Måltidskassen byder på klassiske familieretter fra både det danske og udenlandske køkken, og med en måltidskasse slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden. Du får nemt din hverdagsmad leveret til døren med lækre og friske råvarer og aftensmad opskrifter. Kort sagt har vi gjort alt forarbejdet. Vi har nemlig lavet madplanen, sørget for indkøb, lavet opskrifter, og alt du skal gøre er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Efter kort tid kan hele familien sætte sig til bordet, og nyde et sundt og velsmagende måltid. Det er nem mad.

Du får du din måltidskasse leveret helt gratis enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Vi leverer til alle brofaste dele af Danmark. Der er ingen bindingsperiode på dit måltidskasseabonnement. Du kan også altid sætte dit abonnement på pause, stoppe dit abonnement helt eller fra uge til uge ændre din måltidskasse til enten inspirationskassen eller slankekassen. Ca. 1 uge før vil du kunne se en madplan for den kommende uge på vores hjemmeside.

 

Læs mere om Inspirationskassen

Læs mere om Slankekassen