Måltidskasser i Aarhus

Efter en travl dag i Aarhus er der intet bedre end at undgå supermarkederne og suse hjem til et køleskab, der allerede er fyldt med mad, der bare skal tilberedes. Med måltidskasser fra MenuBoxen har du mulighed for at få leveret aftensmaden lige til din dør i Aarhus. Du vælger det antal dage, du ønsker at få leveret mad til, og så sammensætter vi en lækker menuplan med sunde og spændende råvarer.

Sunde alternativer med vores måltidskasser i Aarhus

Vores måltidskasser indeholder altid friske råvarer i god kvalitet, og vi bestræber os efter, at de forskellige råvarer er fra lokale leverandører, så du sikrer dig så mange danske råvarer som muligt. Derudover tager vi udgangspunkt i, at vores menuplan for ugens retter er sunde og varieret, og det er uanset hvilken måltidskasse du vælger – vi har nemlig tre forskellige typer måltidskasser at vælge imellem: Familiekassen, Slankekassen og Inspirationskassen.

Familiekassen indeholder klassiske retter med et twist og yndlingsretter, hvor hele familien kan være med. Slankekassen er sammensat efter lowcarb-principperne, her er der skruet ned for kulhydraterne og op for grøntsagerne. Inspirationskassen præsenterer dig for måltider med nye og anderledes smage og råvarer fra hele verden. Uanset hvilken måltidskasse der passer til netop dig, så leverer vi direkte til din dør i Aarhus.

Få mere ud af din dag med måltidskasser

I en by som Aarhus er der altid travlt, men det betyder ikke, at du også skal have det. Med en måltidskasse kan du spare tid i din hverdag og i stedet bruge den på det og dem, du holder allermest af. Måltidskasserne kan bestilles med mad fra en til seks personer, og alt du skal gøre er at tilberede maden i dit køkken i Aarhus. Det er den perfekte løsning til dig, der ikke gider at bruge tid på at handle og finde på gode og spændende ideer til aftenens menu. Måltidskasser fra MenuBoxen har ingen binding, og så er der gratis fragt ved abonnement.