Måltidskasser i Randers

Er der ikke nok timer i døgnet hos dig i Randers, eller har du brug for at blive inspireret ift. aftensmaden? Hos MenuBoxen er vi klar med en løsning til dig, der ikke gider at bruge tid på at købe ind og finde på gode og spændende idéer til menuen. Med en måltidskasse fra MenuBoxen har du mulighed for at bruge tiden med familien, en god bog eller din yndlingsserie i stedet. Alt der forventes af dig er, at du transporterer den leverede måltidskasse fra din hoveddør i Randers ind i køkkenet og tilbereder maden.

Måltidskasser leveret til din dør i Randers

Hos MenuBoxen er der tre forskellige måltidskasser at vælge imellem. Er du til klassiske familiefavoritter – så skal du vælge vores Familiekasse, hvor hele familien kan være med. Du kan også lade dig inspirere med vores Inspirationskasse – her præger spændende og anderledes råvarer vores menuplan, vi præsenterer dig for retter, som du måske ikke ellers ville kaste dig ud i. Endelig har vi også vores Slankekasse, her er der skruet ned for kulhydraterne og op for grøntsagerne. Slankekassen er sammensat efter lowcarb-principperne.

Hvis du vælger en måltidskasse til fire dage, så har du muligheden for at vælge fisk til eller fra. Inspirationskassen og Slankekassen til tre dage indeholder altid en fiskedag, mens Familiekassen til tre dage er uden fisk. Uanset hvilken kasse du vælger, så bliver den leveret direkte til din hoveddør i Randes.

Følg med i ugens levering af måltidskasser til Randers på nettet

De råvarer der bliver sendt til Randers, pakker vi selv. På den måde sikrer vi, at de produkter du får leveret, er lækre og i god kvalitet. Vores råvarer er altid friske, og så vidt muligt bruger vi lokale leverandører, så du sikrer dig så mange danske råvarer, som sæsonen tillader. Ugens menuplan bliver lavet i god tid, og du kan altid følge med online, så du ved, hvad du kan glæde dig til i løbet af ugen. Generelt tager vi udgangspunkt i, at kosten skal være sund men også varieret, så du har mulighed for at prøve noget nyt. Se ugens menuplan lige her!