Måltidskasser i Randers

Er der ikke nok timer i døgnet hos dig i Randers, eller har du brug for at blive inspireret ift. aftensmaden? Hos MenuBoxen er vi klar med en løsning til dig, der ikke gider at bruge tid på at handle ind og finde på gode og spændende idéer til menuen. Med en måltidskasse fra MenuBoxen har du mulighed for at bruge tiden med familien, en god bog eller din yndlingsserie i stedet. Alt der forventes af dig er, at du transporterer den leverede måltidskasse fra din hoveddør i Randers ind i køkkenet og tilbereder maden.

Måltidskasser leveret til din dør i Randers

Når du bestiller en måltidskasse hos os, så er der forskellige valg, du skal træffe. Skal menuplanen være for tre eller fire dage, skal det være en almindelige måltidskasse med eller uden fisk, eller skal det være vores LowCarbBox, hvor der er skåret gevaldigt ned på kulhydraterne og fyldt op på grønt. Uanset hvilken kasse du vælger, så bliver den leveret direkte til din hoveddør i Randes.

Følg med i ugens levering af måltidskasser til Randers på nettet

De råvarer der bliver sendt til Randers, pakker vi selv. På den måde sikrer vi, at de produkter du får leveret, er lækre og i god kvalitet. Vores råvarer er altid friske, og så vidt muligt bruger vi lokale leverandører, så du sikrer dig så mange danske råvarer, som sæsonen tillader. Ugens menuplan bliver lavet i god tid, og du kan altid følge med online, så du ved, hvad du kan glæde dig til i løbet af ugen. Generelt tager vi udgangspunkt i, at kosten skal være sund men også varieret, så du har mulighed for at prøve noget nyt. Se ugens menuplan lige her!