Måltidskasser i Silkeborg

Når du bestiller en måltidskasse fra MenuBoxen, så har du flere valgmuligheder at vælge mellem. Du kan nemlig selv bestemme, om kassen skal indeholde retter til tre eller fire dage, og om det skal være en Familiekasse med eller uden fisk, en Slankekasse, hvor kulhydrater er nedprioriteret og den indeholder mere grønt end normalt, eller om du vil prøve vores Inspirationskasse, som indeholder nye, spændende retter fra hele verden, som du måske ikke har prøvet før.

Sunde måltidskasser leveret direkte til dig i Silkeborg

Hver uge indeholder vores menuplan forskellige retter. Når måltidskassen pakkes er det vigtigt for os, at retterne er sunde og varierede. Derudover pakker vi selv vores råvarer, så vi ved, at de kasser, der bliver leveret direkte til din hoveddør i Silkeborg indeholder friske produkter i høj kvalitet. Menuplanen kan du se her på vores hjemmeside, så du på den måde ved, hvad du kan se frem til. Klik her for at se ugens menuplan.

Maden forberedes i dit køkken i Silkeborg

En måltidskasse indeholder stort set alt det, du skal bruge. Alt du skal gøre er at tilberede aftenens måltid i dit køkken i Silkeborg. Tilberedningen kan nemt ske sammen med familien, idet retterne er nemme at gå til. På den måde bruges din tid fornuftigt og sammen med familien. Det er nemlig det, der er genialt ved måltidskasserne fra MenuBoxen. Vi sørger for indkøb og udviklingen af opskrifter, du skal bare nyde tiden med familie, venner eller en god bog.