Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Måltidskasser i Silkeborg

Når du bestiller en måltidskasse fra MenuBoxen, så har du flere valgmuligheder at vælge mellem. Du kan nemlig selv bestemme, om kassen skal indeholde retter til tre eller fire dage, og om det skal være en almindelig måltidskasse, med eller uden fisk, eller om det skal være en LowCarbBox, hvor kulhydrater er nedprioriteret, idet måltidskassen er glutenfri og indeholder mere grønt end normalt. Derudover tilbyder vi også specialiteter leveret direkte til din dør i Silkeborg. Disse specialiteter er f.eks. en weekendbox, en frugtbox, lækker morgenmad og meget andet. Ved tilkøb af specialiteter, kan hverdagen eller weekenden blive ekstra god, idet du har mulighed for at forkæle dig selv og familien uden at forlade dit hus i Silkeborg.

Sunde måltidskasser leveret direkte til dig i Silkeborg

Hver uge indeholder vores menuplan forskellige retter. Når måltidskassen pakkes er det vigtigt for os, at retterne er sunde og varierede, så du får den kost, du har brug for. Derudover pakker vi selv vores råvarer, så vi ved, at de kasser, der bliver leveret direkte til din hoveddør i Silkeborg, indeholder friske produkter i god kvalitet. Menuplanen kan du se her på vores hjemmeside, så du på den måde ved, hvad du kan se frem til. Klik her for at se ugens menuplan.

Maden forberedes i dit køkken i Silkeborg
En måltidskasse indeholder stort set alt det, du skal bruge. Alt du skal gøre er at tilberede aftenens måltid i dit køkken i Silkeborg. Tilberedningen kan nemt ske sammen med familien, idet retterne er nemme at gå til. På den måde bruges din tid fornuftigt og sammen med familien. Det er nemlig det, der er genialt ved måltidskasserne fra MenuBoxen. Vi sørger for indkøb og udviklingen af opskrifter, du skal bare nyde tiden med familie, venner eller en god bog. På den måde kan du bruge tiden på det og dem, du holder allermest af.