Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Menuplan

Hvor mange dage om ugen, ville du ønske, at du kunne undgå supermarkederne og bruge tid på vigtigere ting, som fx din familie og venner? Vi har samlet måltidskasser med en menuplan, der gælder til forskellige antal dage, så du kan få den måltidskasse, der passer bedst til din situation, og endda leveret direkte til døren. Menuplanen indeholder varierende, sunde og friske råvarer, så du ikke skal gå ned på kvaliteten, bare fordi du vælger den nemme løsning. Så hvis du har problemer med at få nye idéer til aftensmaden, så vil vi hellere end gerne hjælpe og lave menuplanen for dig.

Mad fra hele verden til din dør

Når du får leveret den bestilte måltidskasse til dit hjem, så er indholdet altid varierende. Vi bestræber os efter, at det, der ender på din tallerken, er sundt og grønt. Det betyder, at du til tider kan risikere at udfordre dit kendskab til forskellige råvarer, idet MenuBoxens menuplan sommetider indeholder råvarer, du måske aldrig har smagt. Måltidskasserne er dermed en nem måde at udvide din horisont indenfor både råvarer og måltider, idet der i måltidskasserne både er eksotiske retter, men også familievenlige og danske retter.

Nemme retter leveret direkte til din hoveddør

En stor fordel ved vores måltidskasser er ikke kun, at alle råvarerne er friske, i høj kvalitet, og at de bliver leveret direkte til døren. Vores måltidskasser indeholder nemlig også en menuplan med retter, der er nemme at gå til. Det betyder, at du uden tvivl kan tage børnene med i køkkenet, så I sammen kan hygge jer og få værdifuld tid sammen, imens I tilbereder aftenens måltid. Uanset alder og størrelsen på din hustand, så kan de familievenlige retter, der leveres direkte til døren, nydes af alle.