Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Menuplan for AftenBoxen 4 dage

Forestil dig, at du fire dage om ugen ikke behøver at finde på nye, spændende og lækre opskrifter, og at du ikke skal bruge tid på at handle. Med en menuplan for fire dage kan denne forestilling blive en realitet, idet du får præcis, hvad du skal bruge leveret direkte til din dør. Med en måltidskasse fra MenuBoxen sørger vi for, at din aftensmad er varieret i mindst fire ud af ugens syv dage. Det betyder, at du uanset hvad kan være sikker på at få lækre og sunde retter med friske råvarer de fire dage, du har bestilt måltidskassen til.Uge 51

Mandag
Efterårsgryde med hakket oksekød, æble, fennikel og flute
Tirsdag
Indpakket sej eller kalkun med grøntsager og ris
Onsdag
Grillede kødboller med bønner i svøb og ovnbagte kartofler
Torsdag
Pasta med græskar, kylling og mozzarellaUge 52

Ingen levering pga. juleferie


Uge 01

Ingen levering pga. juleferie


Uge 02

Mandag
Kyllingespyd med perlespeltsalat
Tirsdag
Laks eller kylling med stegte ris
Onsdag
Krebinetter med gulerod-porrestuvning og kartofler
Torsdag
Farsbrød med hvidløgskartofler og tomatsalatUge 03

Mandag
Burger med kylling, chilisauce og ovnbagte rodfrugter
Tirsdag
Kulmule eller kalkunsnitzel med persillekartofler og gulerødder
Onsdag
Amerikansk farsbrød med ovnkartofler og tomater
Torsdag
Sesamkylling med stegte bønner og risDer tages forbehold for løbende ændringer

Menubox med masser af smag

I en måltidskasse med aftensmad til fire dage får du hverdagsretter, der er nemme at tilberede. Retterne er fyldt med smag, og indimellem finder du klassikere med et twist af den ”store” verden. På den måde har du gennem vores aftenbox til fire dage mulighed for at udfordre din sædvanlige madlavning og få øjnene op for nye spændende retter, smage og råvarer. På den måde indeholder vores måltidskasser retter til enhver smag, som tilberedes af friske og varierende råvarer af høj kvalitet.

Måltidskasser der sparer dig tid

Uanset om ugens madplan består af eksotiske retter, klassikere med et twist eller helt almindelig hverdagsmad, så er det helt store faktum, at du sparer en masse tid i løbet af ugen på at bestille en måltidskasse til fire dage fra MenuBoxen. Brug din tid fornuftigt og ikke på kedelige gøremål som indkøb og planlægning af aftensmad. Med vores måltidskasser har du mulighed for at bruge tid med dem du holder af. Det eneste, kasserne kræver af dig, er, at du forbereder maden. Eftersom vores opskrifter er nemme at have med at gøre, så kan denne forberedelse nemt ske samme med resten af familien, så I på den måde nyder så meget af hinandens tid som muligt.