Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Menuplan for AftenBoxen 3 dage

Med en menuplan for tre af ugens dage er du sikret tre aftenmåltider med masser af smag, og som er lavet af friske og lækre råvarer. Når vi her hos MenuBoxen sammensætter din måltidskasse, går vi efter et varieret indhold, og vi tager udgangspunkt i, at kosten skal være sund og fyldt med friske råvarer af høj kvalitet. Derudover bestræber vi os på, at vores råvarer så vidt muligt kommer fra lokale leverandører. På den måde sikrer du, at den aftenbox, du modtager, er fyldt med tre lækre hverdagsretter, der indeholder alt det bedste, så du ikke går ned på kvaliteten af din hverdagsmad.Uge 51

Mandag
Efterårsgryde med hakket oksekød, æble, fennikel og flute
Tirsdag
Indpakket sej eller kalkun med grøntsager og ris
Onsdag
Grillede kødboller med bønner i svøb og ovnbagte kartoflerUge 52

Ingen levering pga. juleferie


Uge 01

Ingen levering pga. juleferie


Uge 02

Mandag
Kyllingespyd med perlespeltsalat
Tirsdag
Laks eller kylling med stegte ris
Onsdag
Krebinetter med gulerod-porrestuvning og kartoflerUge 03

Mandag
Burger med kylling, chilisauce og ovnbagte rodfrugter
Tirsdag
Kulmule eller kalkunsnitzel med persillekartofler og gulerødder
Onsdag
Amerikansk farsbrød med ovnkartofler og tomaterDer tages forbehold for løbende ændringer

Spar tid i din hverdag

Vores løsning med nemme måltidskasser er til dig, der ikke gider at bruge tid på at handle ind og finde på gode og spændende idéer til aftensmaden. Vi klarer indkøbene og planlægningen, og alt, du skal gøre, er at tilberede og nyde maden. Med en aftenbox til tre dage får du hverdagsmad, der indeholder alt fra eksotiske retter til klassikere med et twist fra den ”store” verden. Ved at bestille en måltidskasse med en menuplan for tre dage, får du ekstra tid til det, du holder af. Vores retter er nemme at gå til, så hvis du har børn i familien, så kan de også nemt være en del af madlavning og dermed tilføre lidt madglæde til måltidet.

Masser af smag foran din hoveddør

Det smarte ved vores måltidskasser er, at de bliver leveret en gang om ugen til din dør, og de indeholder ikke mere eller mindre, end det du kan spise. Så uanset om din familie består af en person eller helt op til seks personer, så er der det mad, I skal bruge. Vi pakker nemlig din kasse efter dit behov. På den måde undgår du også madspild, hvilket er godt for planeten - men bestemt også for din økonomi.