Menuplan for Inspirationskassen 4 dage u. fisk

Gå ikke på kompromis med din aftensmad

Hver uge laver vi en ny spændende madplan med spændende og anderledes hverdagsmad. Kvaliteten af de råvarer vi sender ud i vores måltidskasser er afgørende. Det skal gerne være bedre end de råvarer du køber i supermarkedet. Det stiller store krav til os. Ikke mindst til at finde gode producenter der kan levere kvalitet hver gang. Men også til at vi løbende kontrollerer at råvarerne er friske og indbydende. Vi bestræber os derfor altid efter, at du får et sundt og grønt måltid på din tallerken med den næring og energi, din krop har brug for. 

Det er helt afgørende for os, at vi kan samarbejde med vores leverandører omkring udvælge de helt rigtige råvarer, som passer til vores retter. Vi tilstræber altid at bruge de danske grøntsager, som er i sæson. Vi sørger desuden for at indholdet i din måltidskasse er pakket korrekt og, at mængderne stemmer overens med det antal personer du har bestilt til. På den måde undgår du også madspild. Uge 43

Dag 1
Middelhavs Kyllingesuppe med Bulgur & Grøntsager
Dag 2
Hjemmelavede Pitabrød med Kyllingekebab, Salat & Bønnehummus
Dag 3
Chili sin Carne med Jasmin Ris (V)
Dag 4
Lynstegte Nudler med Oksekød & Kål i Ingefær & SojaUge 44

Dag 1
Vampyrlasagne (med oksekød & rødbeder) med Gnavegrønt
Dag 2
Kalkun Tournedos & Cremet Perlespeltotto med Hokaido Græskar
Dag 3
Grøn Flækærtesuppe med Kartofler & Rødbedechips
Dag 4
Grillet Flank med Sellerirösti & Honningbagte Flerfarvede RødbederUge 45

Endnu ingen menuplan klar


Uge 46

Endnu ingen menuplan klar


Uge 47

Endnu ingen menuplan klar


Der tages forbehold for løbende ændringer

Spar tid og få din mad leveret til døren

Med en måltidskasse har vi gjort alt forarbejdet så du kan bruge ekstra tid på det, du holder af. Vi har fundet på gode og spændende ideer til aftensmaden, Vi har klaret indkøbene, planlægningen og lavet madplanen. Alt du skal gøre er at tilberede og nyde maden. Med en Inspirationskasse får du en måltidskasse med spændende og anderledes hverdagsmad til 3 dage fra 1 til 6 personer. Vores opskrifter er nemme at gå til, så hvis du har børn i familien, så kan de også nemt være med i køkkenet og tage del i madlavningen. Det giver madglæde og en rigtig god start på et vellykket måltid. Snyd ikke dig selv for at prøve en af de bedste måltidskasser i Danmark.

Du få du din måltidskasse leveret helt gratis enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor og der er ingen binding på dit måltidskasseabonnement.