Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Menuplan for LowCarbBoxen 4 dage

Drømmer du om en sundere kost med mere grønt? Vi har lavet en måltidskasse med en menuplan for fire dage, der indeholder lækre og sunde low carb retter. Med en low carb måltidskasse bliver det nemmere for dig at nedprioritere kulhydrater, idet måltidskassen er glutenfri og indeholder mere grønt end normalt. På den måde er denne kasse oplagt til dig, der gerne vil have sundere måltider ind i din hverdag og opleve vægttab. En stor fordel ved denne måltidskasse er, at du kan få gratis stivelse såsom kartofler, pasta og ris med til en person, så frem det ikke er alle i hustanden, der er hoppet med på low carb-vognen.Uge 51

Mandag
Rosenkålssalat med æbler, bacon og kotelet
Tirsdag
Rejer eller kylling i grøn karry og hvidkål
Onsdag
Bagte gulerødder med hakkebøf og cremefraiche dressing
Torsdag
Sesamkylling med stegte grønne bønner, peberfrugter og forårsløgUge 52

Ingen levering pga. juleferie


Uge 01

Ingen levering pga. juleferie


Uge 02

Mandag
Efterårsgryde med hakket oksekød, æble, fennikel og rosenkål
Tirsdag
Stegt karrykål med ovnbagt laks eller kylling
Onsdag
Karbonade med kållasagne
Torsdag
Spicy gulerodssuppe med peberfrugtUge 03

Mandag
Mexicansk gryde med kylling
Tirsdag
Sej loins eller kylling med blomkålscouscous og dadler
Onsdag
Mørbradgryde med champignon og blomkålsris
Torsdag
Æggewrap med kylling og grøntDer tages forbehold for løbende ændringer

Tab kilo og spar tid

Den store fordel ved denne måltidskasse er ikke kun, at du sparer tid i hverdagen ved at undgå planlægning af madplaner og indkøbsturer, men også at du taber kilo og lever sundere med de moderne og lækre retter, der bliver leveret til din hoveddør en gang om ugen. Alt det kræver af dig er, at du skal tilberede de retter, der bliver leveret. Retterne er nemme at gå til, og på den måde kan du bruge din dyrebare tid på dem og det, du elsker.

Lad os hjælpe dig med at få en sundere livsstil

En ulempe, ved at du ikke selv skal handle dine råvarer er, at du ikke selv vælger, hvilke varer der ryger ned i kurven og med hjem. Dette skal du dog ikke være bekymret for, eftersom alle vores råvarer er friske og gerne fra lokale leverandører. På den måde sikrer du dig at få lækre og friske råvarer, du ikke skal have dårlig samvittighed over at putte i munden. Med low carb måltidskasser, der indeholder mere grønt end sædvanligt, er dette ekstra vigtigt. Derudover bestræber vi os efter, at de sunde retter, du fire gange om ugen sætter på bordet, er varierende, så du hver gang oplever nye og spændende glutenfrie retter.