Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Menuplan for LowCarbBoxen 3 dage

Søger du nemme retter til din menuplan, der indeholder mad med få kulhydrater? Med en menuplan for tre dage, der kun indeholder low carb retter, får du mulighed for at få en sundere kost med mere grønt og glutenfrit. Vores low carb måltidskasse til tre dage indeholder nemme og moderne retter, der gør det lettere for dig at opleve vægttab, idet du ikke bliver fristet i supermarkederne på den sædvanlige handletur. Denne tur er nemlig aflyst, idet alt du skal bruge er i denne kasse. Nedenfor ser du den low carb menuplan, du kan glæde dig til de næste mange uger.Uge 17

Levering tirsdag pga. påsken
Tirsdag
Stegte knoldselleri med appelsin, hakkebøf og gulerodssalat
Onsdag
Torsk eller kylling i tomatsuppe
Torsdag
Lynstegt skinke med chili og grøntUge 18

Mandag
Bagt oksekødsfad med grøntsagsmos
Tirsdag
Laks eller kalkunsnitzel med edamamebolle og æble-/sellerisalat
Onsdag
Kylling med coleslaw i madpandekageUge 19

Mandag
Rodfrugtmoussaka med hakket oksekød og bechamelsauce
Tirsdag
Blomkålssalat med appelsin og torske loins eller kyllingefilet
Onsdag
Farseret kål med sød chilisauceUge 20

Mandag
Suppe med fars og ostecreme
Tirsdag
Persillepaneret sej eller nakkekotelet med rødbedesalat
Onsdag
Karamelliserede grøntsager med skinkestrimlerUge 21

Mandag
Paprikagryde med blomkålsris
Tirsdag
Laks eller kalkunsnitzel med frisk forårssalat med creme fraichedressing
Onsdag
Vietnamesisk kålsalat med kyllingDer tages forbehold for løbende ændringer

Low carb med fokus på lækre råvarer

Vores måltidskasser med low carb retter til tre dage indeholder mere grønt end normalt. Disse råvarer er friske og i lækker kvalitet, og derudover bestræber vi os efter, at det, du modtager i din måltidskasse, er varierende, så du ikke ender med de samme retter flere gange om måneden. I blandt vores low carb retter finder du glutenfrie retter, der hjælper dig til et sundere liv, og du vil forhåbentlig tabe dig og mærke de unødvendige kilo falde af med denne type måltidskasse. Er der en i familien, der ikke ønsker low carb, så kan du få gratis stivelse såsom kartofler, pasta og ris gratis med til en person.

Spar tid og penge

Undgå at bruge tid på at handle og skulle finde på gode og spændende ideer til ugens menu. Vores måltidskasser er nemlig en god løsning til dig, der hellere vil bruge tiden på dem og det, du holder af, og det er uanset, om det er en kæreste, en hobby eller arbejde. Med vores måltidskasser får du sunde low carb retter, der er nemme at gå til, så du sagtens kan tage familien med i køkkenet og bruge dagens dyrebare tid med dem.