Menuplan for Slankekassen 4 dage u. fisk

Sunde måltidskasser

Hver uge laver vi en ny spændende madplan med spændende og anderledes hverdagsmad. Kvaliteten af de råvarer vi sender ud i vores måltidskasser er afgørende. Det skal gerne være bedre end de råvarer du køber i supermarkedet. Det stiller store krav til os. Ikke mindst til at finde gode producenter der kan levere kvalitet hver gang. Men også til at vi løbende kontrollerer at råvarerne er friske og indbydende. Vi bestræber os derfor altid efter, at du får et sundt og grønt måltid på din tallerken med den næring og energi, din krop har brug for. 

Det er helt afgørende for os, at vi kan samarbejde med vores leverandører omkring udvælge de helt rigtige råvarer, som passer til vores retter. Vi tilstræber altid at bruge de danske grøntsager, som er i sæson.  Vi sørger desuden for at indholdet i din måltidskasse er pakket korrekt og, at mængderne stemmer overens med det antal personer du har bestilt til. På den måde undgår du også madspild. 

Vores slankekasse gør det lettere for dig, som gerne vil tabe dig. Du bliver ikke fristet af supermarkedets gode tilbud og impulskøb. Du behøver nemlig slet ikke at begive dig ned i supermarkedet for at handle ind til aftensmaden. Alt du skal bruge til en sund og nærende aftensmad finder du i din måltidskasse. Du får slankemad til døren.Uge 27

Dag 1
Hakkebøffer & Grønkålsalat med Tranebær og Mandler
Dag 2
Græske Frikadeller med Grillstegt Spidskål & Rødbedetzatziki
Dag 3
Indisk Linsegryde med Grøntsager & Kikærter
Dag 4
Grillede Skinkeschnitzler med Sprød Rød SpidskålssalatUge 28

Dag 1
Limemarineret Kamkotelet & Kålsalat i Sur/sød dressing
Dag 2
Frikadeller med Gulerod & Lynstegt Rødt Spidskål
Dag 3
Farinata de Ceci con Cipolle & Insalata Verde / Kikærtetærte med Rødløg & Grøn Salat
Dag 4
Grillet Kylling & Blomkålssalat med MandlerUge 29

Ferielukket


Uge 30

Dag 1
Grillet Svinemørbrad & Timianstegte Gulerødder med Dip
Dag 2
Hakkebøffer med Salat af Grønne Flækærter
Dag 3
Krydrede Linsefrikadeller med Sellerisalat med Æbler & Mandler
Dag 4
Grillet Kalkunschnitzel med Tomatsalsa og CitronspidskålUge 31

Dag 1
Kalvefrikadeller med Blomkål i Citronolie & Råsyltede Gulerødder
Dag 2
Orientalske Boller i Karry med Glaskålsris & Gulerodsstænger
Dag 3
Spicy Mexicansk Bønnegryde med Fintsnittet Kål & Koriander (V)
Dag 4
Sesamvendt Kalkun & Lynstegt Savoykål med Chili & IngefærDer tages forbehold for løbende ændringer

Spar tid og få din mad leveret til døren

Med en måltidskasse har vi gjort alt forarbejdet så du kan bruge ekstra tid på det, du holder af. Vi har fundet på gode og spændende ideer til aftensmaden, Vi har klaret indkøbene, planlægningen og lavet madplanen. Alt du skal gøre er at tilberede og nyde maden sammen med resten af familien. Med en slankekasse får du en måltidskasse med sund og spændende hverdagsmad til 3 dage fra 1 til 6 personer. Vores opskrifter er nemme at gå til, så hvis du har børn i familien, så kan de også nemt være med i køkkenet og tage del i madlavningen. Det giver madglæde og en rigtig god start på et vellykket måltid. Snyd ikke dig selv for at prøve en af de bedste måltidskasser i Danmark. 

Du få du din måltidskasse leveret helt gratis enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor og der er ingen binding på dit måltidskasseabonnement.