Menuplan for Slankekassen 4 dage u. fisk

Sunde måltidskasser

Hver uge laver vi en ny spændende madplan med spændende og anderledes hverdagsmad. Kvaliteten af de råvarer vi sender ud i vores måltidskasser er afgørende. Det skal gerne være bedre end de råvarer du køber i supermarkedet. Det stiller store krav til os. Ikke mindst til at finde gode producenter der kan levere kvalitet hver gang. Men også til at vi løbende kontrollerer at råvarerne er friske og indbydende. Vi bestræber os derfor altid efter, at du får et sundt og grønt måltid på din tallerken med den næring og energi, din krop har brug for. 

Det er helt afgørende for os, at vi kan samarbejde med vores leverandører omkring udvælge de helt rigtige råvarer, som passer til vores retter. Vi tilstræber altid at bruge de danske grøntsager, som er i sæson.  Vi sørger desuden for at indholdet i din måltidskasse er pakket korrekt og, at mængderne stemmer overens med det antal personer du har bestilt til. På den måde undgår du også madspild. 

Vores slankekasse gør det lettere for dig, som gerne vil tabe dig. Du bliver ikke fristet af supermarkedets gode tilbud og impulskøb. Du behøver nemlig slet ikke at begive dig ned i supermarkedet for at handle ind til aftensmaden. Alt du skal bruge til en sund og nærende aftensmad finder du i din måltidskasse. Du får slankemad til døren.Uge 49

Dag 1
Frikadeller (Kalv/flæsk) & Spidskålsalat med Solsikkekerner og Karrydressing
Dag 2
Tyrkiske Oksekofta med Fyldig Salat
Dag 3
Iranske Aubergineruller med Svampe, Glaskålsris & Tomatsauce
Dag 4
Kyllingefilet med Ovn-Grillede Rodfrugter & HummusUge 50

Dag 1
Limemarineret Kalkun med Kålsalat i Sur/sød dressing med Peanuts
Dag 2
Kyllingefrikadeller & Grønkålsalat med Tranebær og Mandler
Dag 3
Svinekotelet med Ovnbagte Rødbeder & Salat
Dag 4
Stegt Kyllingefilet & Quinoasalat med AbrikoserUge 51

Endnu ingen menuplan klar


Uge 52

Julepause


Uge 01

Endnu ingen menuplan klar


Der tages forbehold for løbende ændringer

Spar tid og få din mad leveret til døren

Med en måltidskasse har vi gjort alt forarbejdet så du kan bruge ekstra tid på det, du holder af. Vi har fundet på gode og spændende ideer til aftensmaden, Vi har klaret indkøbene, planlægningen og lavet madplanen. Alt du skal gøre er at tilberede og nyde maden sammen med resten af familien. Med en slankekasse får du en måltidskasse med sund og spændende hverdagsmad til 3 dage fra 1 til 6 personer. Vores opskrifter er nemme at gå til, så hvis du har børn i familien, så kan de også nemt være med i køkkenet og tage del i madlavningen. Det giver madglæde og en rigtig god start på et vellykket måltid. Snyd ikke dig selv for at prøve en af de bedste måltidskasser i Danmark. 

Du få du din måltidskasse leveret helt gratis enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor og der er ingen binding på dit måltidskasseabonnement.