Om MenuBoxen

PASSION

Vi er glade for god mad lavet af de bedste råvarer. Det skal du kunne mærke, når du modtager vores produkter, når du ser vores opskrifter og når du taler med os. God mad kan være med til at løfte stemningen og knytte bånd. Derfor vil vi gerne dele passionen for mad med dig.

PERSONLIGHED

Vi er en lille virksomhed, som vægter den personlige kontakt højt. Så når du er i kontakt med os, om det er på telefon, chat eller mail, vil vi gerne have at du kan mærke dette. Vi er ikke blot en support funktion, men dedikerede mennesker, som brænder for vores arbejde.

KVALITET

Kvaliteten af de råvarer vi sender ud i vores måltidskasser, er afgørende. Det skal gerne være bedre end de råvarer du køber i supermarkedet. Det stiller store krav til os. Ikke mindst til at finde gode producenter der kan levere kvalitet hver gang. Men også til at vi løbende kontrollerer at råvarerne er friske og indbydende.

HISTORIE

Menuboxen blev startet af Randi Snor i 2013 i et nedlagt andelsmejeri i Skrave ved Rødding. Hun startede med at levere måltidskasser i lokalområdet, men udvidede senere leveringsområdet til hele Sydjylland, Fyn og det meste af Østjylland. I august 2019, blev virksomheden solgt til branchekollegaen Den Grønne Asparges fra Aarhus. I samme omgang blev produktionen flyttet til Den Grønne Asparges’ lokaler. Den Grønne Asparges er ejet og drevet af Pia Foged, som ligeledes har startet med at lave måltidskasser i 2013.