Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Specialiteter

For at gøre livet lidt ekstra godt har vi samlet lækre delikatesser, du kan få leveret direkte til døren. Er der noget specielt, der skal fejres i løbet af ugen, og som der derfor skal gøres lidt ekstra ud af, eller skal aftensmaden afspejle den længeventede weekend? Her på siden finder du vores sortiment af delikatesser, som vi leverer direkte til din dør, og som vil give lidt ekstra luksus på madfronten i din hverdag. Scroll ned over siden og tag et kig på vores eksklusive tilvalg, som kan tilføje lidt ekstra luksus til din dag og uge.

De bedste specialiteter udvalgt til dig

Får du gæster eller skal menuen generelt bare bestå af lidt ekstra lækkerier i weekend, så har vi samlet en masse smagfulde delikatesser, du kan vælge imellem. Find alt fra kød af høj kvalitet til diverse pålæg, brød og ost, som passer perfekt til søndagens brunch. Du finder også vin og specialøl til de voksne og læskedrikke såsom slush-ice til børnene og andre barnlige sjæle. Har du til gengæld et ønske om at inddrage mere frugt i familiens kost, så kan du her på siden også finde vores frugtboxe i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer til din families behov.

Delikatesser direkte til din dør

Vi elsker alle at stå op til duften af hjemmebagt brød, men hvis ingen i hustanden gider at stå tidligt op og bage, så er det ikke ofte, dette sker. Med vores specialiteter, der leveres direkte til døren, kan du få hjemmebagt brød og frisk frugt hver morgen. Med udbringning direkte til din dør sparer du en masse tid på planlægning og indkøb, og du får samtidig råvarer af høj kvalitet. Brug i stedet tiden fornuftigt på dem og det, du holder af.