Inspirationskassen

Spændende aftensmad med et twist

Når vi sætter menuen og laver en madplan lader vi os inspirere af opskrifter og råvarer fra hele verden. Du vil finde retter med udfordrende smage og råvarer du ikke nødvendigvis finder i supermarkeder. I denne måltidskasse får du aftensmad til 3 eller 4 dage med én ugentlig fiskedag og én ugentlig grøntsagsdag.

I Inspirationskassen finder du både de friske og lækre råvarer samt opskrifter – alt du skal bruge til at tilberede lækker og spændende hverdagsmad. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, mel, havregryn og mælk.

3 dage med fisk

4 dage med fisk

4 dage uden fisk

Vi har måltidskasser fra 1 til 6 personer, og prisen starter fra kun 349 kr. Med en måltidskasse slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden. Vi har gjort alt forarbejdet. Vi har nemlig lavet madplanen, sørget for indkøb, lavet opskrifter, og alt du skal gøre er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Efter kort tid kan du sætte du og resten af din husstand sætte sig til bordet, og nyde et spændende, sundt og velsmagende måltid. Er du single, og på udkig efter måltidskasser til 1 person, som gør at du slipper for mindre madspild, er inspirationskassen et godt valg. Her får du god og nem aftensmad leveret til døren.

Du få du din måltidskasse leveret helt gratis enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Vi leverer til alle brofaste dele af Danmark. Der er ingen bindingsperiode på dit måltidskasse abonnement. Du kan også altid sætte dit abonnement på pause, stoppe dit abonnement helt eller fra uge til uge ændre din måltidskasse til enten familiekassen eller slankekassen. Ca. 1 uge før vil du kunne se en madplan for den kommende uge på vores hjemmeside.

 

Læs mere om Familiekassen

Læs mere om Slankekassen