Måltidskasser i Odense

Hvor mange gange om ugen ville du ønske, at du kunne undgå at planlægge aftenens måltid og de lange køer i Odenses supermarkeder? Vi har samlet måltidskasser, der indeholder lækre og nemme retter til tre eller fire dage, så du lige netop undgår de førnævnte scenarier. Med disse måltidskasser fra MenuBoxen får du leveret aftensmad direkte til din hoveddør i Odense, og du kan på den måde bruge mere tid sammen med dine venner, familie eller til afslapning foran fjernsynet.

Måltidskasser der passer til dig

Når du skal vælge en måltidskasse hos MenuBoxen, så er der tre varianter du kan vælge imellem: Familiekassen, Slankekassen og Inspirationskassen. I alle måltidskasserne finder du sunde og varierede retter, der består af råvarer af høj kvalitet. Familiekassen indeholder favoritter for hele familien. Slankekassen er sammensat efter lowcarb-principperne, her er der skåret ned på kulhydraterne og fyldt ekstra mange grøntsager i kassen. Inspirationskassen er for dig der vil prøve noget nyt – vi sammensætter en menu hver uge, hvor der er retter fra hele verden med nye, spændende smage og råvarer; du får her retter du måske ikke ville have kastet dig over ellers.

Få mere tid med lækre måltidskassser

Odense er en dejlig by, og det er derfor en nødvendighed at have tid til den. Med en måltidskasse fra MenuBoxen får du ekstra tid i hverdagen, idet du ikke skal stå for indkøb og madplan men kun for tilberedningen af aftenens måltid. Det giver dig tid til at opleve Odense og dens charme. Derudover giver det dig også ekstra tid til hyggelige aftener med venner og familie.