Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Måltidskasser i Odense

Hvor mange gange om ugen ville du ønske, at du kunne undgå at planlægge aftenens måltid og de lange køer i Odenses supermarkeder? Vi har samlet måltidskasser, der indeholder lækre og nemme retter til tre eller fire dage, så du lige netop undgår de førnævnte scenarier. Med disse måltidskasser fra MenuBoxen får du leveret aftensmad direkte til din hoveddør i Odense, og du kan på den måde bruge mere tid sammen med dine venner, familie eller til afslapning foran fjernsynet.

Måltidskasser der passer til dig

Når du skal vælge en måltidskasse hos MenuBoxen, så er der to primære, du kan vælge imellem: AftenBoxen og LowCarbBoxen. I begge måltidskasser finder du sunde og varierede retter, der består af råvarer i god kvalitet. Forskellen på de to er, at LowCarbBoxen indeholder en del mindre kulhydrater, idet den er glutenfri og indeholder en mere grønt. AftenBoxen derimod har helt almindelige og lækre retter med masser af smag. Du finder både de mere eksotiske retter, men også klassikere med et twist. På den måde indeholder vores måltidskasser retter til enhver smag. Men hos MenuBoxen finder du ikke kun måltidskasser med aftensmåltider. Vi har også en masse specialiteter, der kan gøre din hverdag eller weekend lidt mere festlig. Bestil f.eks. råvarer til en lækker morgenmad, få en smagfuld vin hjem til weekend eller skab et lækkert ostebord med vores udvalg af oste. Mulighederne er mange hos MenuBoxen.

Få mere tid med lækre måltidskassser

Odense er en dejlig by, og det er derfor en nødvendighed at have tid til den. Med en måltidskasse fra MenuBoxen får du ekstra tid i hverdagen, idet du ikke skal stå for indkøb og madplan men kun for tilberedningen af aftenens måltid. Det giver dig tid til at opleve Odense og dens charme. Derudover giver det dig også ekstra tid til hyggelige aftener med venner og familie.