Slankekassen

Sund mad til døren

Slankekassen er for dig, som gerne vil have en lidt sundere hverdag. Her har vi skruet ned for mængden af kulhydrater og fedt og skruet op for mængden af grøntsager. Med slankekassen får du sund mad leveret til døren. I denne måltidskasse får du aftensmad til 3 eller 4 dage.

Når vi sætter menuen, går vi ikke på kompromis med den gode smag – det kan sagtens være en smagsoplevelse at leve sundt. Med slankekassen bliver du mættet af dejlige sprøde grøntsager, frisk fisk og godt slagterkød.

3 dage med fisk

4 dage med fisk

4 dage uden fisk

Vi har måltidskasser fra 1 til 6 personer, og prisen starter fra kun 289 kr. Med en måltidskasse slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden. Du får nemt din sunde hverdagsmad leveret til døren med lækre og friske råvarer og aftensmad opskrifter. Kort sagt har vi gjort alt forarbejdet. Vi har nemlig lavet madplanen, sørget for indkøb, lavet opskrifter, og alt du skal gøre er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter.

Efter kort tid kan du sætte du og din familie sætte sig til bordet, og nyde et spændende, sundt og velsmagende måltid. Er du single og gerne vil have sund mad, men måske synes, at det er for dyrt og besværligt at købe ind til 1 person, så er slankekassen også et godt valg for dig.

I Slankekassen finder du både de friske og lækre råvarer samt opskrifter – alt du skal bruge til at tilberede lækker og spændende hverdagsmad. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, mel, havregryn og mælk.

Du får din måltidskasse leveret helt gratis enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Vi leverer til alle brofaste dele af Danmark. Der er ingen bindingsperiode på dit måltidskasse abonnement. Du kan også altid sætte dit abonnement på pause, stoppe dit abonnement helt eller fra uge til uge ændre din måltidskasse til enten familiekassen eller inspirationskassen. Ca. 1 uge før vil du kunne se en madplan for den kommende uge på vores hjemmeside.

 

Læs mere om Familiekassen

Læs mere om Inspirationskassen