Måltidskasser i Esbjerg

Med en måltidskasse fra MenuBoxen undgår du at bruge tid på at planlægge ugens aftensmad og indkøbene i en af Esbjergs mange supermarkeder. Du skal nemlig ikke bruge tid på at få kreative madidéer eller at stå i kø til kassen. Med en måltidskasse kan du bruge tiden med dem eller det, du holder af, og det er uanset, om det er sammen med dine børn, din kæreste eller en god tv-serie. Når måltidskassen med ugens retter bliver leveret til din hoveddør i Esbjerg, så skal du kun tilberede maden, og dette kan du sagtens gøre med familien. Retterne i måltidskasserne er nemlig nemme at gå til, så I sammen kan fuldende aftenens måltid og tilsætte lidt madglæde undervejs.

Sunde alternativer leveret direkte til din dør i Esbjerg

Når vi sammensætter ugens menuplan, så tager vi udgangspunkt i, at kosten skal være sund og varieret. Det vil sige, at retterne består af sunde, grønne produkter i høj kvalitet. Derudover bruger vi så vidt muligt lokale leverandører, og vi pakker selv din måltidskasse, så vi er sikre på, at den måltidskasse, du får stillet foran din dør i Esbjerg, er fyldt med lækre råvarer af bedste kvalitet.

De retter, der hver uge er at finde i måltidskasserne, er både familievenlige retter, men også eksotiske retter og klassikere med et twist. For os er det nemlig vigtigt, at måltidskasserne indeholder varierende retter, så du får aftensmad med masser af smag og samtidig mulighed for at prøve nye råvarer på en nem måde.

Tre måltidskasser at vælge imellem

Du har muligheden for at vælge imellem tre forskellige måltidskasser: Familiekassen, Slankekassen og Inspirationskassen. Familiekassen indeholder en menu med hverdagsretter, hvor hele familien kan være med. Her finder du både familiefavoritter og klassikere med et twist. Slankekassen er sammensat efter lowcarb-principperne, her er skruet op for grøntsagerne og ned for kulhydraterne. Inspirationskassen er til dig der vil prøve noget nyt – her lader du dig inspirere af retter og råvarer fra hele verden.