Måltidskasser

FAMILIEKASSEN

Priser fra 289 kr

Fra 16 personer
3 eller 4 dage

Retter for hele familien
Børnevenlige opskrifter
Hurtig tilberedning

SLANKEKASSEN

Fra 16 personer
3 eller 4 dage

Lækre, sunde retter
LowCarb principperne
Masser af grøntsager

INSPIRATIONSKASSEN

Fra 16 personer
3 eller 4 dage

Nye, spændende opskrifter
Prøv nye råvarer
Smage fra hele verden

Når du bestiller en måltidskasse til din husstand hos os, så indeholder den det du skal bruge til at tilberede tre eller fire skønne aftensmåltider. Du kan bestille måltidskasser til én person og op til seks personer. Derfor skal du ikke bruge din tid på at finde på retterne eller handle, det har vi klaret for dig.

Vi forventer blot at du har et par basisvarer i køkkenet i forvejen (f.eks. havregryn, mel og lignende).

Gå ikke på kompromis med måltidskasser til familien

Bare fordi du overlader indkøbene til os, så skal du ikke være bekymret for kvaliteten af råvarerne. Vi ved godt, at du har høje standarter for, hvad du putter i din og din families krop, og lige netop derfor er de råvarer, du finder i måltidskasserne nøje udvalgt, i høj og lækker kvalitet – og gerne fra lokale leverandører. Så uanset hvor varierende familiens måltidskasse er, så finder du altid friske råvarer i kassen. Derudover bestræber vi os efter, at du ender med et sundt og grønt måltid på din tallerken, så du får den næring og energi, din krop har brug for.

Måltidskasser der inkluderer familien

Det eneste du skal, når du bestiller en måltidskassen, er at tilberede maden, og dette behøver du ikke at gøre alene. Madglæde er nemlig en del af et godt måltid, og dette starter allerede ved tilberedningen. Vores opskrifter er nemme at gå til, hvilket betyder, at du kan tage resten af familien med i køkkenet, så I sammen kan fuldende aftenens ret.

Den Grønne Asparges har overtaget MenuBoxen.

Læs her, hvad det betyder for dig.