Bestil senest torsdag kl. 08.00
Vi leverer mandag inden kl. 17.00   

Måltidskasser

Den Grønne Asparges overtager MenuBoxen d.27.august.

Læs her, hvad det betyder for dig.

Når du bestiller en måltidskasse til din hustand hos os, så er alt inkluderet, og det er uanset om, familien består af en eller seks personer. Det vil sige, at du slet ikke skal ud og handle til de dage, du har bestilt mad til, og at du på den måde kun skal bruge din dyrebare tid på at tilberede måltidet. Vores nemme måltidskasser giver dig på den måde tid til at nyde dem eller det, du holder af. Derudover undgår du at skulle bryde hjernen med kreative idéer til, hvad hvert aftensmåltid skal bestå af. Det har vi nemlig gjort for dig, – og vi er gode til det.

Gå ikke på kompromis med måltidskasser til familien

Bare fordi du overlader indkøbene til os, så skal du ikke være bekymret for kvaliteten af råvarerne. Vi ved godt, at du har høje standarter for, hvad du putter i din og din families krop, og lige netop derfor er de råvarer, du finder i måltidskasserne nøje udvalgt, i høj og lækker kvalitet – og gerne fra lokale leverandører. Så uanset hvor varierende familiens måltidskasse er, så finder du altid friske råvarer i kassen. Derudover bestræber vi os efter, at du ender med et sundt og grønt måltid på din tallerken, så du får den næring og energi, din krop har brug for.

Måltidskasser der inkluderer familien

Det eneste du skal, når du bestiller en måltidskassen, er at tilberede maden, og dette behøver du ikke at gøre alene. Madglæde er nemlig en del af et godt måltid, og dette starter allerede ved tilberedningen. Vores opskrifter er nemme at gå til, hvilket betyder, at du kan tage resten af familien med i køkkenet, så I sammen kan fuldende aftenens ret. Har du det mindste spørgsmål vedrørende aftenens opskrift, hvordan konceptet foregår eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 74 84 77 77, så du samtidig kan opleve vores kompetente og gode kundeservice.