Opskrift på TUC kage: Lær at lave den lækre snack-kage selv

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har alle haft en lækker Tuc-kage på et tidspunkt, og nu kan du også lave din egen med denne nemme opskrift. Med blot få ingredienser og en kort kogetid kan du imponere dine venner og familie i weekenden med denne lækre kage. Opskriften er blevet delt på Facebook og er blevet en favorit blandt mange.

v2 33g2t 13ghr Opskrift på TUC kage: Lær at lave den lækre snack-kage selv

Ingredienserne til Tuc-kagen er få og nemme at finde i ethvert supermarked. Stegetiden er kort, og kagen skal blot køle af i køleskabet i et par timer, før den er klar til servering. Vi har også inkluderet nogle tips til at gøre din kage endnu mere lækker. Oprindelseslandet for denne opskrift er ukendt, men den har spredt sig hurtigt på sociale medier og er blevet populær blandt mange.

Læs også:  Opskrift på ossobuco med tomat og rosmarin

Sådan gør du: Følg denne nemme opskrift og se vores video og billeder for at få en bedre idé om, hvordan din kage skal se ud. Del din mening og kommentarer med os, når du har prøvet opskriften, og fortæl os, hvad du synes om den. Vi er sikre på, at du vil elske denne lækre Tuc-kage.

Ingredienser og Forberedelse

v2 33g2x Opskrift på TUC kage: Lær at lave den lækre snack-kage selv

Nødvendige Ingredienser

Til denne lækre Tuc kage skal du bruge:

  • 200g Tuc kiks
  • 100g smeltet smør
  • 500g flødeost
  • 2 dl fløde
  • 1 dl sukker
  • 3 æggehvider
  • 100g hakket chokolade
  • Friske bær til pynt

Forberedelsestips

For at forberede kagen skal du først knuse Tuc kiksene til fine krummer. Dette kan gøres i en blender eller ved at lægge kiksene i en plastikpose og knuse dem med en kagerulle. Bland de knuste kiks med smeltet smør og fordel blandingen i bunden af en springform. Sæt formen i køleskabet, mens du forbereder resten af kagen.

I en skål piskes flødeost, fløde og sukker sammen. Tilsæt æggehviderne og pisk yderligere, indtil blandingen er luftig og sej. Vend til sidst den hakket chokolade i.

Bageprocessen

Hæld flødeosteblandingen over den afkølede bund og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 minutter. Når kagen er færdigbagt, skal den køle af i formen i ca. 15 minutter, før den tages ud og afkøles helt på en bagerist.

Pynt kagen med friske bær og server den med en skøn flødeskum eller creme fraiche.

Vi håber, at du vil nyde denne Tuc kage som meget som vi gør. Del gerne dine tanker og kommentarer med os i kommentarsektionen nedenfor.

Læs også:  Opskrift på glasur uden flormelis: Sådan laver du en lækker og sukkerfri glasur

Servering og Opbevaring

v2 33g31 sqr98 Opskrift på TUC kage: Lær at lave den lækre snack-kage selv

Når din Tuc kage er færdigbagt og afkølet, kan den serveres med friske hindbær, vindruer eller flødeskum. Dette vil give kagen en frisk og sød smag, der passer godt til den salte smag fra Tuc kiksene.

For at opbevare din Tuc kage bedst muligt, kan den placeres i en lufttæt beholder og opbevares i køleskabet i op til 3 dage. Hvis kagen skal opbevares i længere tid, kan den fryses ned i op til 1 måned. Når du vil tø kagen op, skal den blot tages ud af fryseren og placeres i køleskabet i nogle timer, indtil den er helt optøet.

Vi anbefaler at servere Tuc kagen ved stuetemperatur, da den vil smage bedst på denne måde. Hvis du ønsker at tilføje ekstra smag til din kage, kan du også tilføje lidt chokolade eller karamel på toppen.

Husk at dele dine egne tips og tricks i kommentarfeltet nedenfor, og fortæl os om din favorit måde at servere og opbevare Tuc kage på.

Scroll to Top