Vi har her samlet en opskrift på en lækker og magisk kage, som vil imponere alle dine gæster. Black Magic kage er en favorit blandt mange, og den er kendt for sin mørke farve og intense smag. Oprindelseslandet er ukendt, men kagen har spredt sig til hele verden og er nu en populær dessert på mange menukort.
Ingredienserne er få og nemme at finde i de fleste supermarkeder. Kogetiden er ikke lang, og stegetiden er heller ikke mere end en times tid. Vi har også inkluderet nogle tips til at gøre din kage endnu mere magisk og lækker.
Du kan finde opskriften på vores hjemmeside, hvor vi også har en video og billeder til at guide dig igennem processen. Vi vil også gerne høre din mening om kagen, så tøv ikke med at dele dine kommentarer på vores Facebook eller Instagram. Vi håber, at du vil nyde vores opskrift på Black Magic kage og imponere dine gæster med denne magiske dessert.
Ingredienser og Forberedelse
Kage Ingredienser
Vi har her samlet alle de ingredienser, du skal bruge for at lave en lækker Black Magic kage:
Ingredienser | Mængde |
---|---|
Sukker | 400 g |
Æg | 4 stk. |
Mel | 225 g |
Bagepulver | 2 tsk. |
Salt | 1/4 tsk. |
Kakao | 75 g |
Kaffe | 2 tsk. |
Mælk | 250 ml |
Hvedemel | 100 g |
Natron | 1/2 tsk. |
Olie | 125 ml |
Smør | 50 g |
Vaniljesukker | 2 tsk. |
Stærk kaffe | 125 ml |
Forberedelse af Kage
Følg disse trin for at lave den perfekte Black Magic kage:
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Smør en springform på 23 cm i diameter med smagsneutral olie.
- Pisk sukker og æg sammen i en stor skål, indtil det bliver lyst og luftigt.
- I en anden skål, sigt mel, bagepulver, salt, kakao og natron sammen.
- Tilsæt kaffe og mælk i en kasserolle og varm op over medium varme, indtil det begynder at dampe.
- Tilsæt den varme kaffe og mælk blanding til skålen med sukker og æg, og pisk det sammen.
- Tilsæt tørre ingredienser og olie til skålen med sukker og æg, og pisk det sammen, indtil det er godt blandet.
- Hæld dejen i den smurte springform og bag i ovnen i ca. 35-40 minutter, eller indtil en tandstik kan trækkes ud af kagen uden dej på.
- Lad kagen køle af i formen i ca. 10 minutter, før du tager den ud af formen og lader den køle helt af på en bagerist.
- Når kagen er helt afkølet, kan du drysse lidt flormelis på toppen, eller servere den som den er.
Vi håber, at du vil nyde denne lækre Black Magic kage. Del gerne din mening i kommentarerne nedenfor, eller send os et billede af din favorit version af kagen.
Bagning og Pyntning
Bagning af Kage
For at bage en lækker Black Magic kage, skal du bruge en springform. Start med at smøre formen med smør og læg bagepapir i bunden. Tænd ovnen på 175 grader og forbered dejen. Bland ingredienserne sammen og hæld dejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 35-40 minutter, eller indtil den er færdigbagt. Brug en brødkniv til at skære kagen i to bunde, hvis du ønsker at lave en lagkage.
Forberedelse af Moussen
For at lave chokolademoussen, skal du først smelte chokoladen over vandbad. Pisk fløden til en luftig konsistens og tilsæt den smeltede chokolade. Rør forsigtigt rundt, indtil moussen er ensartet. Tilsæt eventuelt bær eller kakaopulver for at give moussen ekstra smag.
Pyntning af Kage
Når kagen og moussen er klar, er det tid til at pynte. Start med at lægge den ene kagebund på en tallerken eller bradepande. Fordel chokolademoussen på kagebunden og læg den anden bund ovenpå. Dæk kagen med chokoladecreme og pynt med friske bær, såsom blåbær, hindbær, brombær eller jordbær. Du kan også tilføje Toffifee eller Oreos for ekstra smag. Brug en sprøjtepose til at lave flotte mønstre på kagen. Stil kagen på køl i mindst en time, så moussen kan sætte sig.
Vi anbefaler at servere kagen som en lækker dessert eller til en særlig begivenhed. Den intense chokoladesmag og saftige konsistens gør denne kage til en favorit hos mange. Hvis du ønsker yderligere tips til bagning af Black Magic kage, kan du finde en video eller billeder på nettet. Del endelig din mening og kommentarer om denne lækre kage med os.