Opskrift på lakseside med honning og sennep

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har samlet en lækker opskrift på lakseside, som er nem at lave og smager fantastisk. Laksesiden er en meget alsidig fisk, der kan tilberedes på mange forskellige måder. Den kan både grilles, bages i ovnen eller steges på panden. Vi har valgt at tilberede vores lakseside i ovnen, da det er en nem og praktisk måde at lave den på.

v2 32g08 ngmte Opskrift på lakseside med honning og sennep

Ingredienserne til vores lakseside er få og nemme at få fat i. Du skal bruge en hel lakseside, salt, peber, citron og lidt frisk dild. Kogetiden er kort, og stegetiden i ovnen afhænger af størrelsen på laksesiden. Vi har lavet en video, der viser trin for trin, hvordan du laver denne lækre lakseside. Du kan også se billeder af processen og resultatet på vores hjemmeside.

Læs også:  Opskrift på hjemmelavet hårfarve: Naturlige ingredienser og trin-for-trin guide

Vi håber, at vores opskrift vil give dig inspiration til at lave din egen lakseside. Du er velkommen til at dele din mening og eventuelle tips i kommentarfeltet på vores hjemmeside. Vi er altid glade for at høre fra vores læsere og få input til nye opskrifter. Oprindelseslandet for vores laks er Norge, som er kendt for at producere nogle af verdens bedste laks. Dette er en af vores favorit lakseopskrifter, og vi håber, at den vil blive en favorit hos dig også. Sådan gør du:

Tilberedning og Ingredienser

v2 32g0c v2his Opskrift på lakseside med honning og sennep

Forberedelse

Først og fremmest skal du sørge for at have alle ingredienserne klar til brug. Til denne opskrift på lakseside skal du bruge frisk lakseside, salt, peber, smør, olivenolie, citron, dild og persille. Vi anbefaler at bruge friske krydderurter for at få den bedste smag.

For at forberede laksesiden skal du sørge for at rense og skylle fisken grundigt. Herefter skal du tørre fisken med køkkenrulle og skære den i passende stykker.

Tilberedning

For at tilberede laksesiden kan du vælge at tilberede den i ovnen eller på grillen. Hvis du vælger at tilberede den i ovnen, skal du forvarme ovnen til 200 grader. Læg laksesiden på en alubakke og krydr med salt, peber og friskkværnet peber. Placer et par citronskiver på toppen af laksen og læg et par små stykker smør på toppen. Dæk alubakken med sølvpapir og sæt den i ovnen i ca. 15-20 minutter, afhængigt af tykkelsen på laksesiden.

Hvis du vælger at tilberede laksesiden på grillen, skal du sørge for at bruge indirekte varme. Krydr laksesiden med salt, peber og friskkværnet peber og pensl den med olivenolie. Placer laksesiden på grillen og grill den i ca. 10-15 minutter, afhængigt af tykkelsen på laksesiden.

Læs også:  Opskrift på donuts til maskine: Sådan laver du lækre donuts derhjemme

Tilbehør

Til denne opskrift på lakseside kan du servere en frisk grøn salat, nye kartofler eller asparges. Du kan også servere hollandaise sauce eller pesto som tilbehør.

Opskrift Tips

For at tilføje ekstra smag til laksesiden kan du tilføje lime eller citrontimian. Du kan også tilføje hakket purløg eller grillede grønne asparges som topping.

Hvis du ønsker at lave en hjemmelavet hollandaise sauce, kan du finde en nem opskrift på vores hjemmeside.

Husk at stegetiden kan variere afhængigt af tykkelsen på laksesiden, så sørg for at tjekke fisken regelmæssigt under tilberedningen.

Vi håber, at du vil nyde denne opskrift på lakseside og vi ser frem til at høre din mening og kommentarer.

Scroll to Top