Opskrift på chokolade budding – En lækker og nem dessert

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har en lækker opskrift på chokolade budding, som vi gerne vil dele med jer. Chokolade budding er en klassisk dessert, der er elsket af mange. Den er nem at lave og kræver ikke mange ingredienser. Med vores opskrift kan du lave en lækker og fyldig chokolade budding på ingen tid.

v2 336hc hl0ue Opskrift på chokolade budding - En lækker og nem dessert

Ingredienserne til chokolade budding er få og nemme at få fat i. Du skal bruge mælk, fløde, sukker, majsstivelse, kakao og chokolade. Kogetiden er kort, og det tager kun et par minutter at tilberede selve buddingen. Stegetiden er også minimal, da buddingen blot skal sætte sig i køleskabet i et par timer. Vi har også nogle tips til, hvordan du kan gøre din chokolade budding endnu mere lækker og fyldig.

Læs også:  Opskrift på sukkervoks til hårfjerning derhjemme

Vi har fundet inspiration til opskriften på chokolade budding på Instagram og Facebook, hvor den er blevet delt utallige gange. Oprindelseslandet for chokolade budding er ikke helt klart, men det er en dessert, der er kendt og elsket i mange forskellige lande. Vi har lavet vores egen version af chokolade budding, og den er blevet en af vores favoritdesserter. Her får du vores opskrift på chokolade budding, sådan gør du, samt nogle video- og billedtips. Vi vil også gerne høre din mening om vores opskrift, så du er velkommen til at dele dine kommentarer med os.

Fremstilling af chokolade budding

v2 336hg 35zp8 Opskrift på chokolade budding - En lækker og nem dessert

Ingredienser

Vi skal bruge følgende ingredienser til vores chokolade budding: mørk chokolade, sukker, majsstivelse, æg, sødmælk, fløde, vaniljesukker og husblas.

Fremgangsmåde

Først skal vi hakke chokoladen og smelte den i en gryde sammen med sukker og majsstivelse. Derefter skal vi tilsætte æggene og piske det hele godt sammen. Herefter skal vi tilsætte mælken og fløden, mens vi fortsat pisker blandingen.

Når blandingen er blevet varm og tyk, skal vi tage gryden af varmen og tilsætte husblas, som vi har udblødt i koldt vand. Vi skal nu piske blandingen godt igennem, så husblassen bliver fordelt jævnt.

Vi hælder nu blandingen i en randform og stiller den på køl i mindst 3 timer.

Servering og præsentation

Når chokolade buddingen er blevet fast, kan vi pynte den med friske bær, mandelsplitter eller chokoladekrummer. Vi kan også servere den med en skål af hakket banan og jordbær med lidt rom.

Hjemmelavet chokolade budding

En hjemmelavet chokolade budding er altid en favorit blandt desserter. Vi kan tilpasse opskriften efter vores smag og tilføje vores yndlingsingredienser.

Læs også:  Opskrift på Napoleonshatte: Lækker og nem opskrift til den søde tand

Sociale medier og kommentarer

Hvis du har lyst til at dele dine billeder og din mening om vores chokolade budding, kan du finde os på Instagram og Facebook under navnet “ChokoladeBuddingDK”. Vi vil meget gerne høre dine tips og tricks til at lave den perfekte chokolade budding.

Næringsindhold

En portion chokolade budding indeholder ca. 350 kalorier, 22 g fedt, 31 g kulhydrat og 6 g protein. Husk at nyde din dessert med måde og som en del af en afbalanceret kost.

Scroll to Top