Opskrift på hundekiks: Lav sunde og velsmagende godbidder til din hund

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

I dag vil vi dele vores favoritopskrift på hjemmelavede hundekiks. Disse lækre godbidder er en sund og velsmagende måde at forkæle din firbenede ven på. Vi vil give dig alle ingredienserne og trin-for-trin instruktioner, så du kan lave dine egne hundekiks derhjemme.

v2 325mn Opskrift på hundekiks: Lav sunde og velsmagende godbidder til din hund

Ingredienserne til disse hundekiks er enkle og sunde. Du skal bruge fuldkornsmel, havregryn, æg, kyllingebouillon og lidt olivenolie. Disse ingredienser er alle tilgængelige i de fleste køkkener og kan også købes i de fleste supermarkeder. Vi anbefaler at bruge økologiske ingredienser, hvis det er muligt.

Sådan gør du: Først skal du blande alle ingredienserne sammen i en stor skål. Derefter skal du ælte dejen, indtil den er glat og ensartet. Rul dejen ud på et meldrysset bord og skær den i små kiks. Bag kiksene i ovnen i ca. 20 minutter, indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af, og dine hjemmelavede hundekiks er klar til at blive serveret! Vi håber, at din hund vil elske dem lige så meget som vores gør.

Læs også:  Pebernødder Recipe in English: How to Make Traditional Danish Christmas Cookies

Har du prøvet at lave dine egne hundekiks før? Del gerne dine tips og tricks i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil også gerne høre din mening om vores opskrift og se billeder af dine kreationer. Du kan også se en video af os, der laver disse hundekiks på vores hjemmeside.

Ingredienser og Fremstilling

v2 325mr h4p04 Opskrift på hundekiks: Lav sunde og velsmagende godbidder til din hund

Nødvendige Ingredienser

For at lave hjemmelavede hundekiks, skal vi bruge følgende ingredienser:

 • 2 dl hvedemel
 • 2 dl rugmel
 • 2 dl grahamsmel
 • 1 dl havregryn
 • 1 dl kogte ris
 • 1 dl kogte og blendede gulerødder
 • 2 spsk leverpostej
 • 2 spsk olie
 • 1 dl kærnemælk
 • 2 tsk bouillonpulver
 • 1 æg
 • 1 tsk salt
 • 2 tsk gær
 • 1 dl kogende vand
 • 1 dl hønsebouillon
 • 1 dl rugkerner

Fremstillingsproces

Først skal vi blande alle de tørre ingredienser i en stor skål. Derefter tilsætter vi de våde ingredienser og rører det hele godt sammen, indtil dejen er glat og ensartet.

Nu skal dejen hvile i 10-15 minutter, så gæren kan aktivere og hæve dejen.

Efter hviletiden tilsætter vi rugkernerne og ælter dejen godt igennem. Herefter ruller vi dejen ud på et meldrysset bord med en kagerulle, så den er ca. 1 cm tyk.

Nu kan vi skære dejen ud i små kiks med en form eller en kniv. Kiksene lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 180 grader i ca. 25-30 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

Tips: For at give kiksene ekstra smag og næring kan man tilsætte kogte og blendede kyllingestykker eller grøntsager som broccoli eller spinat.

Oprindelsesland: Der er ikke noget bestemt oprindelsesland for denne opskrift på hundekiks, da den er en hjemmelavet opskrift, der kan varieres efter smag og behag.

Læs også:  Opskrift på nakkesteg: Sådan tilbereder du den saftige og lækre steg

Favorit: Vi elsker at lave disse hjemmelavede hundekiks til vores firbenede venner, da de er sunde og lækre.

Sådan gør du: Følg opskriften nøje og husk at tilpasse ingredienserne efter din hunds smag og størrelse.

Video og billeder: Der er ikke nogen video eller billeder til denne opskrift, men du kan finde inspiration på nettet.

Din mening og kommentarer: Vi vil meget gerne høre din mening om denne opskrift på hundekiks, så skriv endelig en kommentar, hvis du har prøvet den af.

Kommentarer og Bedømmelser

v2 325my 3p25d Opskrift på hundekiks: Lav sunde og velsmagende godbidder til din hund

Vi har modtaget mange kommentarer og bedømmelser fra vores læsere angående vores opskrift på hundekiks. Vi vil gerne takke alle for deres input og dele nogle af de mest fremtrædende kommentarer med jer.

Flere læsere har bemærket, at vores opskrift er allergivenlig og derfor perfekt til hunde med følsomme maver. Vi er glade for at kunne tilbyde en opskrift, der tager hensyn til alle hunde, uanset deres behov.

Nogle læsere har også stillet spørgsmål vedrørende ingredienserne i vores opskrift. Vi vil gerne understrege, at alle ingredienserne er af høj kvalitet og nøje udvalgt for at sikre den bedste smag og ernæring til din hund.

Vi har også fået mange positive bedømmelser fra læsere, der har afprøvet vores opskrift og fundet den nem at følge og lækker for deres hunde. Vi er glade for at kunne bidrage til glæden ved at forkæle vores firbenede venner.

Endelig vil vi gerne opfordre vores læsere til at dele deres mening om vores opskrift på hundekiks. Vi er altid åbne for feedback og forslag til forbedringer, så vi kan fortsætte med at tilbyde de bedste opskrifter til vores læsere og deres hunde.

Læs også:  Opskrift på syltede tomater: Sådan laver du dem selv hjemme
Scroll to Top