Opskrift på lækre kransekagestykker

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har samlet en lækker opskrift på hjemmelavede kransekagestykker, som vil imponere dine gæster til enhver festlig lejlighed. Kransekage er en klassisk dansk kage, som typisk serveres til nytår, men kan også nydes året rundt. Kransekagestykker er en mere praktisk måde at servere kagen på, og de kan også bruges til at bygge et imponerende kransekagetårn.

v2 32hzj cih6s Opskrift på lækre kransekagestykker

Ingredienserne til kransekagestykkerne er få og nemme at finde i ethvert supermarked. Stegetiden er kort, og kogetiden er minimal. Vi har også inkluderet nogle tips til, hvordan du kan lave kransekagestykkerne ekstra sprøde og smagfulde. Oprindelseslandet for kransekage er Danmark, og denne opskrift er en favorit blandt mange danskere. Sådan gør du: følg vores trin-for-trin guide og se vores video for at sikre dig, at dine kransekagestykker bliver perfekte hver gang. Del også gerne din mening og kommentarer til opskriften.

Læs også:  Opskrift på laksesalat: Nem og sund måltid til frokost eller aftensmad

Fremgangsmåde

v2 32hzm 9g6gb Opskrift på lækre kransekagestykker

Forberedelse

Først skal du samle ingredienserne til kransekagestykkerne. Du skal bruge kransekagemasse, sukker, æggehvider og mandelmel. Bland ingredienserne sammen i en skål, og ælt dejen godt igennem. Form dejen til små kugler og placer dem i en tårnformet kransekageform.

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Placer formen på en bageplade med bagepapir, og sæt den i ovnen. Bag kransekagestykkerne i ca. 8-10 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

Bagning

Mens kransekagestykkerne bager, kan du forberede glasuren. Bland flormelis og æggehvider i en skål, indtil det er en jævn masse. Når kransekagestykkerne er færdigbagte, kan du tage dem ud af ovnen og lade dem køle af på en bagerist.

Dekoration og opbevaring

Når kransekagestykkerne er kølet af, kan du pynte dem med glasur og evt. chokolade eller nougat. Brug en sprøjtepose med en tylle til at påføre glasuren på kransekagestykkerne. Lad kransekagestykkerne tørre i ca. 30 minutter, inden de serveres.

Kransekagestykkerne kan opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til en uge. Hvis du vil fryse kransekagestykkerne ned, kan du gøre det i en fryser i op til tre måneder.

Vi håber, at du har fundet vores opskrift på kransekagestykker nyttig. Hvis du har nogen kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at dele din mening i kommentarfeltet nedenfor. Vi har også inkluderet en video, der viser, hvordan du kan lave kransekagestykker.

Scroll to Top