Opskrift på Oreo lagkage: En lækker og nem dessert til enhver lejlighed

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har fundet en fantastisk opskrift på en lækker oreo lagkage, som vi vil dele med jer. Denne kage er perfekt til enhver lejlighed og vil helt sikkert imponere dine gæster. Opskriften er nem at følge og kræver ikke mange ingredienser.

v2 34pey a0ada Opskrift på Oreo lagkage: En lækker og nem dessert til enhver lejlighed

Ingredienserne til denne oreo lagkage inkluderer sukker, mel, bagepulver, æg, smør, mælk, chokolade, fløde og selvfølgelig oreo-kiks. Stegetiden er omkring 30-40 minutter, og kogetiden er ca. 15 minutter. Vi har også inkluderet nogle tips til at gøre kagen endnu mere lækker.

Vi er sikre på, at denne oreo lagkage vil blive en favorit i din familie og blandt dine venner. Du kan også dele dine billeder og din mening om kagen på Instagram og Facebook, og vi vil se frem til at læse dine kommentarer. Sådan gør du: følg vores trin-for-trin guide og se vores video for at lave den perfekte oreo lagkage.

Læs også:  Opskrift på Claus Holms mørbradgryde - nem og lækker

Fremgangsmåde

v2 34pf2 c4ykd Opskrift på Oreo lagkage: En lækker og nem dessert til enhver lejlighed

Forberedelse af ingredienser

Før vi begynder at lave vores lækre Oreo lagkage, skal vi sørge for at have alle ingredienserne klar. Vi skal bruge følgende:

 • 450g Oreos
 • 150g smør
 • 1 tsk vaniljesukker
 • 500g flødeost
 • 200g flormelis
 • 2 dl piskefløde
 • 1 tsk vaniljeekstrakt
 • 2 tsk husblas
 • 1 dl mælk
 • 1 dl stærk kaffe
 • 4 æg
 • 100g sukker
 • 200g mel
 • 2 tsk bagepulver
 • En knivspids salt
 • Friske bær til pynt

Vi starter med at tage 300g af Oreos og knuse dem i små stykker. Resten af Oreos skal gemmes til senere. Smelt smørret og bland det med de knuste Oreos. Kom blandingen i en springform og pres det godt ned, så det danner en bund.

Tilberedning og samling af kagen

Nu er det tid til at lave selve kagen. Tænd ovnen på 180 grader. Pisk æggene og sukkeret sammen, indtil det bliver lyst og luftigt. Tilsæt mel, bagepulver og salt, og pisk det sammen. Tilsæt mælk og kaffe og pisk igen.

Kom dejen i en smurt form og bag den i ovnen i ca. 25 minutter. Lad kagen køle af og skær den i to kagebunde.

Nu er det tid til at lave fyldet. Pisk flødeost, flormelis, vaniljesukker og vaniljeekstrakt sammen. Pisk piskefløden til skum og vend den forsigtigt i flødeosteblandingen. Tilsæt husblas, der er opløst i en smule vand.

Tag den ene kagebund og læg den i bunden af springformen. Hæld halvdelen af fyldet over bunden og læg derefter den anden kagebund ovenpå. Hæld resten af fyldet over kagen og stil den i køleskabet i mindst 3 timer.

Når kagen er stivnet, kan den pyntes med resten af Oreos, friske bær og evt. et drys kakao. Server den kolde Oreo lagkage med en klat flødeskum og nyd den lækre dessert!

Læs også:  Opskrift på bønner svøbt i bacon: En lækker og nem ret til enhver lejlighed

Vi håber, at du har nydt vores opskrift på Oreo lagkage. Del gerne din mening og dine kommentarer nedenfor, og husk at tagge os i dine billeder, hvis du laver kagen derhjemme.

Servering og opbevaring

v2 34pf8 gasws Opskrift på Oreo lagkage: En lækker og nem dessert til enhver lejlighed

Præsentation og servering

Når man serverer en lækker Oreo lagkage, så er præsentationen vigtig. Vi anbefaler at pynte kagen med friske bær, såsom hindbær, jordbær eller blåbær. Det giver en frisk og saftig smag til kagen og ser samtidig flot ud. Hvis man ønsker en mere chokolade-agtig smag, kan man også drysse lidt hakket chokolade på toppen.

En anden måde at servere Oreo lagkagen på er ved at skære den ud i mindre stykker og servere med en klat flødeskum på toppen. Det gør det nemmere for gæsterne at tage en passende størrelse og tilføje lidt ekstra smag med flødeskummet.

Opbevaring og genbrug

Hvis der skulle være rester af Oreo lagkagen, kan den opbevares i køleskabet i op til 3-4 dage. Det er vigtigt at dække kagen til med plastikfolie eller en lufttæt beholder, så den ikke tørrer ud.

Hvis man ønsker at fryse Oreo lagkagen ned, kan man gøre det i op til 2 måneder. Det er vigtigt at tage kagen ud af fryseren i god tid inden servering, så den kan tø helt op. Vi anbefaler at pynte kagen med friske bær eller flødeskum efter optøning, da det kan give en mere frisk smag.

En anden måde at genbruge resterne af Oreo lagkagen på er ved at lave en Oreo islagkage. Det kan gøres ved at blande knuste Oreos med vaniljeis og fryse det ned i en form. Når det er frosset tilstrækkeligt, kan man skære det ud i passende stykker og servere som en lækker dessert.

Læs også:  Opskrift på speltbrød - nemt og lækkert

Vi håber, at vores tips til servering og opbevaring af Oreo lagkagen har været nyttige. Del gerne dine egne erfaringer og kommentarer med os i kommentarfeltet nedenfor.

Scroll to Top