Opskrift på farserede porrer med kød og ost

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

I dag vil vi dele vores opskrift på farserede porrer med dig. Dette er en lækker og nem ret, der kan serveres som en hovedret eller som en tilbehør til en større måltid. Vi har fået inspiration fra forskellige steder, men har tilpasset opskriften til vores personlige smag.

v2 330j9 pfqqj Opskrift på farserede porrer med kød og ost

Ingredienserne til denne ret er få og nemme at finde i ethvert supermarked. Du vil have brug for porrer, hakket svinekød, ris, æg, mælk, rasp, salt og peber. Kogetiden er cirka 15 minutter, og stegetiden er cirka 25 minutter. Vi har også inkluderet et par tips til at gøre denne ret endnu mere lækker.

Læs også:  Opskrift på frugtsalat med flødeskum: En lækker og nem dessert til enhver lejlighed

Farserede porrer stammer oprindeligt fra Frankrig, men er blevet en favorit i mange forskellige lande. Vi har lavet en video og taget billeder for at vise dig, hvordan du kan forberede og tilberede denne ret. Vi vil også gerne høre din mening om denne ret, så tøv ikke med at dele dine kommentarer med os nedenfor. Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader C.
  2. Skær toppen af porrerne og fjern det yderste lag.
  3. Kog porrerne i saltet vand i cirka 10 minutter, indtil de er bløde.
  4. Dræn porrerne og lad dem køle af.
  5. Bland hakket svinekød, ris, æg, mælk, rasp, salt og peber i en skål.
  6. Fyld porrerne med svinekødsblandingen og læg dem i et ovnfast fad.
  7. Bag i ovnen i cirka 25 minutter, indtil de er gyldne og sprøde på toppen.
  8. Server varme og nyd!

Forberedelse og Tilberedning

v2 330jd v6694 Opskrift på farserede porrer med kød og ost

Forberedelse af ingredienser

Før vi kan begynde med at lave farserede porrer, skal vi have forberedt vores ingredienser. Vi starter med at hakke løg og porrer i små stykker og sautere dem i smør, indtil de er bløde. Herefter tilsætter vi vores hakket svinekød, æg, mel, rasp, salt, peber og ost, og rører det hele godt sammen, indtil vi har en ensartet fars.

Tilberedningsproces

Når vores fars er klar, skærer vi enderne af porrerne og udhuler dem forsigtigt med en lille kniv. Herefter fylder vi porrerne med vores fars og sætter dem i en ildfast form med lidt vand i bunden. Vi bager dem i ovnen i cirka 20 minutter, indtil de er gyldne og sprøde på toppen.

Imens porrerne steger i ovnen, kan vi lave en lækker brun sovs ved at tilsætte lidt mel og porrevand til panden, hvor vi stegte vores løg og porrer i starten. Vi tilsætter også lidt fløde og koger sovsen indtil den har en lækker konsistens.

Læs også:  Opskrift på medaljer: Sådan laver du dine egne medaljer til enhver lejlighed

Til sidst serverer vi vores farserede porrer med den lækre brun sovs, dampede porrer og kartofler. Et lækkert og sprødt tilbehør til enhver aftensmad.

Vi håber, at disse tips og tricks vil hjælpe dig med at lave dine egne farserede porrer, og vi vil meget gerne høre din mening og se dine kommentarer til opskriften.

Scroll to Top