Opskrift på kanelsnegle i fad: Nem og lækker opskrift til morgenbordet

laura madsen Opskrift på kanelsnegle i fad: Nem og lækker opskrift til morgenbordet
Kok & Madanmelder hos  | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside |  + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Sidst opdateret: 21 oktober, 2024

Vi har fundet den perfekte opskrift på kanelsnegle i fad, som vil tilfredsstille enhver sød tand derude. Disse kanelsnegle er ikke kun lækre, men de er også nemme at lave og kræver ikke mange ingredienser.

v2 33ypx yju68 Opskrift på kanelsnegle i fad: Nem og lækker opskrift til morgenbordet

Opskriften på disse kanelsnegle er faktisk så god, at mange betragter dem som verdens bedste kanelsnegle. Oprindelseslandet for denne opskrift er dog ukendt, da det er en opskrift, som har spredt sig over hele verden.

Ingredienserne, kogetiden og stegetiden er alle enkle og nemme at følge. Vi har også tilføjet nogle tips til at gøre dine kanelsnegle endnu mere velsmagende og saftige. Fremgangsmåden er beskrevet trin-for-trin, så du kan følge med og lave dine egne kanelsnegle i fad. Vi har også inkluderet en video og billeder, så du kan se, hvordan dine kanelsnegle skal se ud undervejs. Vi vil også gerne høre din mening og feedback, når du har prøvet opskriften.

Ingredienser og forberedelse

v2 33yq0 vznum Opskrift på kanelsnegle i fad: Nem og lækker opskrift til morgenbordet

Ingredienser

For at lave lækre kanelsnegle i fad, skal vi bruge følgende ingredienser:

Ingredienser Mængde
Smør 150 g
Sukker 50 g
Æg 1 stk.
Hvedemel 300 g
Gær 25 g
Mælk 1 dl
Salt 1 tsk.
Kanel 2 spsk.
Farin 50 g

Forberedelse

Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du kan lave lækre kanelsnegle i fad:

Dej og fyld

  1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Lad blandingen køle af.
  2. Opløs gæren i blandingen og tilsæt sukker, æg, salt og mel. Ælt dejen godt.
  3. Lad dejen hæve i ca. 30 minutter.
  4. Rul dejen ud til en rektangel.
  5. Smør kanel og farin på dejen.
  6. Rul dejen sammen til en pølse og skær den i skiver.

Bagning

  1. Læg skiverne tæt i et smurt fad.
  2. Lad kanelsneglene hæve i ca. 30 minutter.
  3. Bag kanelsneglene i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Præsentation og servering

Når kanelsneglene er færdigbagte, kan du pynte dem med glasur og servere dem på en flot tallerken.

Ernæring og sundhed

Kanelsnegle er ikke den sundeste snack, men de smager fantastisk. En kanelsnegl indeholder ca. 200 kalorier, 30 g kulhydrater, 5 g protein og 8 g fedt. Hvis du vil gøre dem lidt sundere, kan du erstatte sukkeret med rørsukker og bruge mindre smør.

Vi håber, at du får succes med at lave dine egne snaskede kanelsnegle i fad. Del gerne din mening og kommentarer med os, og tag os i dine billeder og videoer, når du laver dine favorit kanelsnegle.

Scroll to Top