Opskrift på kanelsnegle: Sådan laver du de lækreste kanelsnegle selv

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har alle en favorit-kage, og for mange af os er kanelsnegle helt sikkert på listen. Der er noget særligt ved den søde, krydrede smag af kanelsnegle, og det er en af grundene til, at opskrifter på kanelsnegle er så populære over hele verden.

v2 31lsz 8yvsn Opskrift på kanelsnegle: Sådan laver du de lækreste kanelsnegle selv

Hvis du leder efter en opskrift på kanelsnegle, behøver du ikke lede længere. Vi har fundet en af de bedste opskrifter på kanelsnegle, der er enkel at følge og giver dig de lækreste kanelsnegle. Med ingredienser som kanel, sukker og smør, vil du elske resultatet. Og hvis du er mere visuel, har vi også inkluderet en video og billeder til at følge med opskriften, så du kan se, hvordan det hele skal se ud.

Læs også:  Opskrift på laksesalat: Nem og sund måltid til frokost eller aftensmad

Sådan gør du: Følg vores enkle opskrift på kanelsnegle for at lave dine egne lækre kanelsnegle derhjemme. Vi har også inkluderet tips til at gøre processen lettere og hurtigere, så du kan nyde dine kanelsnegle så hurtigt som muligt. Efter at have prøvet denne opskrift, vil du måske endda have din egen mening om, hvorvidt det er verdens bedste opskrift på kanelsnegle. Del dine tanker og kommentarer i kommentarfeltet nedenfor.

Ingredienser og Forberedelse

v2 31lt2 rvhf9 Opskrift på kanelsnegle: Sådan laver du de lækreste kanelsnegle selv

Ingredienser

Til denne opskrift på kanelsnegle skal vi bruge følgende ingredienser:

Ingredienser Mængde
Dej 500 g
Mælk 2 dl
Smør 75 g
Æg 1 stk
Mel 100 g
Remonce 75 g
Kanel 2 spsk
Hvedemel 400 g
Gær 25 g
Salt 1 tsk
Fyld
Farin 50 g
Vand 1 dl
Kardemomme 1 tsk
Brun farin 50 g
Flormelis 50 g
Sødmælk 1 dl
Kanelremonce 50 g
Margarine 50 g

Forberedelse

  1. Start med at lave dejen ved at varme mælken op til 37 grader og smuldre gæren i.

  2. Tilsæt sukker, salt, kardemomme, æg, blødt smør og mel. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve i cirka 30 minutter.

  3. Imens kan du lave remoncen ved at blande margarine, farin og kanel sammen.

  4. Når dejen har hævet, rulles den ud i en firkant og smøres med remoncen. Fold dejen sammen og skær den ud i strimler.

  5. Læg strimlerne på en bageplade og lad dem efterhæve i cirka 15 minutter.

  6. Pensl kanelsneglene med en blanding af vand og æg og bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 10-15 minutter.

  7. Når kanelsneglene er færdigbagte, kan du lave en glasur af flormelis og sødmælk og dryppe den over kanelsneglene.

Disse kanelsnegle er perfekte til en hyggelig eftermiddag med en kop te eller kaffe. Vi håber, at du vil nyde dem lige så meget som vi gør. Har du nogle tips eller din egen favorit opskrift på kanelsnegle, så del endelig din mening og kommentarer med os.

Læs også:  Bedste opskrift på risalamande: En guide til den perfekte juledessert

Bagning og Servering

v2 31lt8 iv2je Opskrift på kanelsnegle: Sådan laver du de lækreste kanelsnegle selv

Bagning

Når vi skal bage vores kanelsnegle, forvarmer vi vores ovn til 200 grader varmluft. Vi lægger bagepapir på vores bageplade, så vores kanelsnegle ikke hænger fast. Vi tager vores dej og ruller den ud på et melet bord, så den bliver ca. 30 x 40 cm. Derefter smører vi vores bløde smør på dejen og drysser sukker og kanel på. Vi ruller dejen sammen til en roulade og skærer den i ca. 12 lige store stykker. Disse placerer vi på vores bageplade og lader dem hæve i ca. 20 minutter.

Når vores kanelsnegle er hævet, sætter vi dem i ovnen og lader dem bage i ca. 12-15 minutter. Vi holder øje med dem, så de ikke bliver for brune. Når de er færdige, tager vi dem ud af ovnen og lader dem køle af på en bagerist.

Servering

Vores kanelsnegle er bedst, når de er nybagte og stadig varme. Vi serverer dem på en tallerken og drysser lidt flormelis på toppen. Hvis man ønsker det, kan man også tilføje en creme på toppen af kanelsneglene.

Hvis man ønsker at gemme sine kanelsnegle til senere, kan man lade dem køle af og opbevare dem i en lufttæt beholder. De kan også fryses ned og tøes op senere. For at undgå at kanelsneglene bliver tørre, kan man tage dem ud af fryseren og lade dem tø op i køleskabet natten over.

Det er altid en god idé at have en opskrift på kanelsnegle i baghånden, da det er en favorit blandt mange. Med vores opskrift og tips kan du nemt bage dine egne lækre kanelsnegle derhjemme. Vi håber, du vil nyde dem ligeså meget som vi gør.

Læs også:  Opskrift på kartoffelsne: Sådan laver du dem perfekt
Scroll to Top