Opskrift på lakseruller med flødeost og spinat

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har en lækker opskrift på lakseruller, som vi gerne vil dele med jer. Lakseruller er en populær ret, der er nem at lave og ser imponerende ud på bordet. Denne opskrift er perfekt til en middag med venner og familie eller til en festlig lejlighed.

v2 32uxx 4wthb Opskrift på lakseruller med flødeost og spinat

Ingredienserne til lakserullerne er få og nemme at finde i de fleste supermarkeder. Du skal bruge frisk laks, flødeost, spinatblade og lidt citronsaft. Opskriften indeholder også et par tips til at gøre lakserullerne ekstra lækre. Vi anbefaler at bruge frisk laks af god kvalitet for at sikre den bedste smag.

Sådan gør du: Følg vores trin-for-trin guide til at lave de perfekte lakseruller. Vi har også inkluderet en video og billeder, så du kan se, hvordan det skal gøres. Kogetid og stegetid er kort, så denne ret er perfekt til travle hverdage eller når du har brug for en hurtig og nem middag. Del din mening og kommentarer om opskriften i kommentarfeltet nedenfor. Vi håber, at I vil nyde denne lakseroulade lige så meget som vi gør!

Læs også:  Opskrift på Marys hue: Sådan strikker du den populære hue

Fremstilling af Lakseruller

v2 32uy0 tzf15 Opskrift på lakseruller med flødeost og spinat

Ingredienser

Til at lave vores lækre lakseruller har vi brug for følgende ingredienser: laks, flødeost, røget laks, peber, æg, tortilla, rucola, frisk dild, salt, spinat, rejer, salat, citron, purløg, hakket dild, citronsaft, tortilla wrap, hytteost, wraps, tortilla wraps, grøntsager, avocado, lime, og sesamfrø.

Tilberedning

Vi starter med at forberede fyldet til vores lakseruller. Vi blander flødeost, røget laks, hakket dild, citronsaft, og lidt salt og peber sammen i en skål. Derefter tager vi vores tortilla wrap og smører fyldet på. Vi lægger derefter et stykke laks ovenpå, og tilføjer lidt rucola, spinat, og rejer.

Herefter ruller vi tortillaen stramt sammen og skærer den i mindre stykker. Vi gentager processen med de resterende tortilla wraps.

Næringsindhold

Vores lakseruller er en sund og næringsrig snack, der er rig på protein, kulhydrater og fedt. Hver lakserulle indeholder ca. 150 kalorier og 10 gram protein.

Serveringsforslag

Lakserullerne kan serveres som en lækker forret, som en del af et tapasbord, eller som en sund snack eller madpakke. Vi anbefaler at servere lakserullerne med en grøn salat og en dressing af din favorit. Du kan også drysse lidt sesamfrø på toppen af lakserullerne for ekstra smag og tekstur.

Vi håber, du vil nyde vores opskrift på lakseruller. Del gerne dine billeder og din mening i kommentarerne nedenfor, eller se vores video for at se, hvordan vi laver vores lakseruller.

Scroll to Top