Opskrift på lakseroulade med flødeost: En lækker og nem ret til enhver lejlighed

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi vil gerne dele vores opskrift på lakseroulade med flødeost, en lækker forret, der vil imponere dine gæster. Denne lakseroulade er en favorit hos os, og den er nem at lave med blot nogle få ingredienser.

v2 32z3a gf26s Opskrift på lakseroulade med flødeost: En lækker og nem ret til enhver lejlighed

For at lave denne lakseroulade med flødeost, skal du bruge frisk laks, flødeost, citron, dild og salt og peber. Kogetiden for laksen er cirka 10 minutter, og det tager cirka 30 minutter at forberede og stege rouladen. Vi har også inkluderet en video og billeder, så du kan se, hvordan du skal gøre.

En af vores tips til at lave denne lakseroulade med flødeost er at sørge for, at laksen er helt afkølet, før du ruller den sammen med flødeosten. Dette vil gøre det nemmere at rulle og sikre, at rouladen holder formen. Vi håber, at du vil nyde denne opskrift, og vi ser frem til at høre din mening og kommentarer. Sådan gør du:

Læs også:  Opskrift på sunde frikadeller i ovn – nem og lækker måde at spise sundt på

Tilberedning af lakseroulade

v2 32z3d dr0t1 Opskrift på lakseroulade med flødeost: En lækker og nem ret til enhver lejlighed

Forberedelse af ingredienser

Før vi begynder at lave vores lækre lakseroulade, er det vigtigt at have alle ingredienserne klar. Vi skal bruge laks, flødeost, æg, dild, citronsaft, salt, peber og spinat. Det er en god idé at vaske spinaten grundigt og lade den tørre, inden vi bruger den.

Fremstilling af rouladen

Vi starter med at tage vores laks og skære den i mindre stykker. Derefter blander vi laksen med flødeostecremen, æggene, dilden, citronsaften, saltet og peberet i en skål. Vi rører det hele godt sammen, indtil det bliver en jævn masse.

Herefter tager vi en bageplade og beklæder den med bagepapir. Vi fordeler vores fars på bagepapiret og sørger for, at det bliver fordelt jævnt. Vi lægger derefter spinatblade på toppen af farsen og ruller forsigtigt rouladen sammen.

Servering og opbevaring

Når vi har rullet vores lakseroulade sammen, skal den bages i ovnen i ca. 20-25 minutter ved 200 grader. Når den er færdig, kan den serveres med en lækker salat og evt. lidt kaviar på toppen.

Husk at opbevare lakserouladen i køleskabet, hvis den ikke skal serveres med det samme. Den kan holde sig i op til 2 dage i køleskabet, og den kan også fryses ned og holde sig i op til 3 måneder.

Vi håber, I vil nyde vores opskrift på lakseroulade med flødeost. Del gerne jeres mening og kommentarer med os, og hvis I vil se en video eller billeder af fremgangsmåden, så lad os det vide.

Scroll to Top