Opskrift på råcreme: En nem og lækker dessert til enhver lejlighed

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Opskrift på råcreme er en af de mest efterspurgte opskrifter i Danmark. Denne lækre dessert kan laves på få minutter og kræver kun nogle få ingredienser. Råcreme er en blød og cremet dessert, der kan serveres som en del af et større måltid eller som en lækker snack.

v2 31pjg 1ua8q Opskrift på råcreme: En nem og lækker dessert til enhver lejlighed

Ingredienserne til hjemmelavet råcreme er få og nemme at finde i ethvert supermarked. Du skal bruge fløde, sukker og vaniljesukker. Derudover kan du tilføje lidt citronsaft eller revet citronskal for at give desserten en frisk smag. Kogetiden er minimal, da råcremen ikke skal koges, men blot piskes sammen.

En af vores favoritopskrifter på råcreme er simpelthen at piske fløden sammen med sukker og vaniljesukker, indtil det bliver til en blød og cremet masse. Tips til at opnå den perfekte konsistens er at bruge en køkkenmaskine eller en håndmixer og sørge for at fløden ikke bliver overpisket. Oprindelseslandet for råcreme er Frankrig, hvor den også kaldes Crème Fraîche. Vi har også inkluderet en video og billeder, så du kan se, hvordan vi laver denne lækre dessert. Hvad er din mening om råcreme? Del dine kommentarer nedenfor!

Læs også:  Opskrift på håndledsvarmere: Strik dine egne varme og stilfulde tilbehør

Grundlæggende trin for at lave råcreme

v2 31pjk 3s3gz Opskrift på råcreme: En nem og lækker dessert til enhver lejlighed

Forberedelse af ingredienser

For at lave en lækker råcreme skal du bruge følgende ingredienser: æggeblomme, sukker, vaniljestang og piskefløde. Start med at skille æggeblommerne fra hviderne og gem hviderne til en anden opskrift. Del vaniljestangen på langs og skrab kornene ud. Bland dem med sukkeret og rør godt.

Tilberedning af råcreme

Nu skal du piske fløden til en luftig flødeskum. Pisk ikke for meget, da fløden kan skille. Tilsæt vanilje-sukkerblandingen til flødeskummet og rør forsigtigt rundt. Tilsæt æggeblommerne og rør forsigtigt rundt igen. Råcremen skal være luftig og cremet.

Servering og opbevaring

Råcremen kan serveres straks efter tilberedning eller opbevares på køl i op til 2 dage. Server råcremen som den er eller brug den som fyld i en frugtsalat eller pandekager. Pynt med friske bær, hakket chokolade eller granatæblekerner for ekstra lækkerhed.

Vi håber, at du vil nyde denne nemme og fantastiske opskrift på råcreme. Del gerne dine kommentarer og din mening om opskriften med os.

Scroll to Top