Opskrift på Snickers: Sådan laver du den lækre chokoladebar selv

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har alle en favorit chokoladebar, og for mange er Snickers helt sikkert en af ​​topkandidaterne. Den perfekte kombination af salt, sødt og nødder gør den til en uimodståelig snack. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du nemt kan lave dine egne hjemmelavede Snickersbarer? Ja, du læste rigtigt! Vi har en fantastisk opskrift på Snickers, som vi gerne vil dele med dig.

v2 34ltv cpc5a Opskrift på Snickers: Sådan laver du den lækre chokoladebar selv

Ingredienserne til denne opskrift er nemme at få fat i, og kogetiden og stegetiden er ikke særlig lang. Vi har også inkluderet nogle tips til at gøre processen endnu lettere. Oprindelseslandet for Snickers er USA, men nu kan du lave dine egne hjemmelavede versioner. Vi har også en video og billeder, der viser dig, hvordan du gør det. Efter at have prøvet opskriften, vil vi gerne høre din mening og kommentarer.

Læs også:  Opskrift på bagværk: Nemme og lækre opskrifter til enhver smag

Sådan gør du: Følg vores trin-for-trin guide til at lave dine egne hjemmelavede Snickersbarer. Vi garanterer, at du vil nyde hvert eneste bid. Lad os begynde!

Ingredienser til Snickers

v2 34lty 94905 Opskrift på Snickers: Sådan laver du den lækre chokoladebar selv

Vi har samlet alle ingredienserne til at lave den perfekte Snickers-bar. For at lave denne lækre snack skal du bruge følgende ingredienser:

Chokoladebund

 • 150 g mørk chokolade
 • 50 g smør
 • 2 spsk kakao
 • 2 spsk sukker
 • 1 tsk vaniljesukker

Karamel og Peanuts

 • 200 g sukker
 • 100 g saltede peanuts
 • 50 g smør
 • 2 spsk honning
 • 1 dl kondenseret mælk

Nougat og Topping

 • 200 g nougat
 • 100 g mælkechokolade
 • 50 g peanuts
 • 50 g mandler

For at lave Snickers-barerne skal du først lave chokoladebunden. Smelt chokolade og smør i en gryde over lav varme. Tilsæt kakao, sukker og vaniljesukker og rør godt rundt. Hæld blandingen i en form og lad den stå i køleskabet i ca. 30 minutter.

Mens chokoladebunden køler af, kan du lave karamellen. Smelt sukker i en gryde over lav varme, indtil det bliver gyldent. Tilsæt peanuts, smør, honning og kondenseret mælk og rør godt rundt. Hæld blandingen over chokoladebunden og lad den stå i køleskabet i yderligere 30 minutter.

Til sidst skal du lave nougat og toppingen. Smelt nougat og mælkechokolade i hver deres gryde over lav varme. Når begge er smeltet, tilsættes peanuts og mandler til nougaten og røres godt rundt. Hæld nougatblandingen over karamellaget og lad det stå i køleskabet i mindst en time, indtil det er helt fast.

Nu er din Snickers-bar klar til at blive skåret ud og serveret. Velbekomme!

Vi håber, at vores opskrift på Snickers kan blive din nye favorit. Del gerne dine egne tips og kommentarer i kommentarfeltet nedenfor, eller tag os i dine billeder og videoer på sociale medier.

Læs også:  Gratis opskrift på Maryhue - Få en lækker og nem opskrift her

Fremgangsmåde for Tilberedning

v2 34lu4 05iev Opskrift på Snickers: Sådan laver du den lækre chokoladebar selv

Forberedelse

Før vi starter med at tilberede vores sunde snickers, er det vigtigt at have alle ingredienserne klar. Vi skal bruge kugler af skum eller romkugler, salte peanuts, dulce de leche, bagepapir og husholdningsfilm. Vi skal også bruge en skål med vand og en ovn.

Først tager vi vores kugler og ruller dem flade. Derefter tager vi en lille mængde dulce de leche og placerer det i midten af kuglen. Herefter tager vi en lille håndfuld salte peanuts og placerer dem ovenpå dulce de leche. Vi lukker kuglen og ruller den i vores hænder, så den er helt lukket.

Herefter tager vi vores bagepapir og skærer det i passende stykker. Vi lægger vores kugler på bagepapiret og sætter dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 grader.

Samling og Servering

Når vores snickers er færdige i ovnen, tager vi dem ud og lader dem køle af i et par minutter. Derefter tager vi vores husholdningsfilm og dækker vores snickers med det. Vi sætter vores snickers i fryseren i ca. 30 minutter, så de kan sætte sig.

Når vores snickers er blevet kolde og faste, tager vi dem ud af fryseren og fjerner husholdningsfilmen. Vi skærer vores snickers i passende stykker og serverer dem til vores aftensmad eller som en sund snack til en kop te eller kaffe.

For at tilføje lidt ekstra smag kan vi også drysse lidt brun farin på vores snickers, inden vi sætter dem i ovnen.

Det var vores fremgangsmåde for tilberedning af sunde snickers. Vi håber, at I vil prøve opskriften og nyde resultatet. Del gerne jeres mening og kommentarer i kommentarfeltet nedenfor.

Læs også:  Opskrift på pandekager uden æg: Lækre og nemme pandekager til veganere og allergikere
Scroll to Top