Opskrift på Drengerøvsgryde: En Lækker og Krydret Ret til Mænd

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har fundet en lækker opskrift på drengerøvsgryde, som vi vil dele med jer. Drengerøvsgryde er en klassisk ret, som er kendt for sin gode smag og mættende effekt. Den er perfekt til en hyggelig aften med vennerne eller som en nem hverdagsret.

v2 34ccm d90wb Opskrift på Drengerøvsgryde: En Lækker og Krydret Ret til Mænd

Ingredienserne til denne opskrift er nemme at få fat i og kræver ikke det store. Du skal bruge oksekød, kartofler, gulerødder, løg, hvidløg, tomatpure, bouillon, paprika, salt og peber. Kogetiden er cirka 30 minutter, og stegetiden er cirka 1 time. Vi har også inkluderet nogle tips til, hvordan du kan tilpasse opskriften efter din smag og præferencer.

Drengerøvsgryde har sin oprindelse i Danmark og er en favorit blandt mange. Den er kendt for at være en mættende og velsmagende ret, som kan serveres med brød eller ris. Vi har lavet en video, som viser dig, hvordan du kan lave denne lækre ret, og vi har også inkluderet billeder af processen. Vi vil meget gerne høre din mening om opskriften og modtage dine kommentarer.

Læs også:  Opskrift på polenta: Sådan laver du den perfekte polenta

Ingredienser og Tilberedning

v2 34ccp 09z06 Opskrift på Drengerøvsgryde: En Lækker og Krydret Ret til Mænd

Kød og Grøntsager

Til denne lækre drengerøvsgryde skal vi bruge 500g oksekød, 4 pølser, 100g bacon, 2 løg, 3 gulerødder, 1 peberfrugt, 4 tomater, 200g cherrytomater, 500g kartofler og 2 fed hvidløg. Vi kan også tilføje andre grøntsager som champignons eller andre grøntsager efter smag.

Krydderier og Sauce

For at give gryden den rette smag skal vi bruge 2 dl fløde, 2 dl bouillon, 1 tsk peber, 1 spsk dijonsennep, 1 terning hønsebouillon, 1 tsk sennep, 1 chili, et par basilikumblade, salt, paprika, sukker, sambal oelek og cayennepeber. Vi kan justere mængden af krydderier efter vores smag.

Tilberedning og Servering

Først skal vi skære kød, pølser, bacon, løg, gulerødder, peberfrugt og kartofler i mindre stykker. Derefter skal vi stege kødet i en stor gryde i nogle minutter, indtil det er brunet på alle sider. Tilsæt derefter løg og hvidløg og steg i yderligere et minut. Tilsæt resten af grøntsagerne og steg i yderligere et minut.

Tilsæt nu fløde, bouillon og krydderierne og lad det simre i ca. en time, indtil kødet er mørt og grøntsagerne er bløde. Server gryden med ris eller kartoffelmos og drys med friske basilikumblade.

Vi håber, at du vil nyde denne lækre drengerøvsgryde. Del gerne dine kommentarer og din mening om opskriften med os.

Scroll to Top