Opskrift på Kinder Bueno-kage

laura madsen Opskrift på Kinder Bueno-kage
Kok & Madanmelder hos  | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside |  + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør, kendt for sin ekspertise og passion inden for kulinariske kunster. Hun har gjort sig bemærket i gastronomiens verden med sin innovative tilgang til madlavning og en dyb forståelse for smagssammensætninger.

Laura startede sin karriere som kok, hvor hun hurtigt udmærkede sig for sin kreativitet og evne til at skabe udsøgte retter. Hendes interesse for madlavning førte hende til at udforske forskellige køkkener og kulturer, hvilket har beriget hendes kulinariske repertoire betydeligt.

Ud over sin karriere som kok, har Laura også gjort en markant indsats som forfatter og redaktør for websitet Menuboxen.dk. Her har hun specialiseret sig i at skrive om "måltidskasser" - en populær trend inden for moderne madlavning, hvor man får leveret friske ingredienser og opskrifter direkte til døren. Laura bidrager med sin ekspertise ved at udvikle innovative opskrifter og vejledninger, som gør det nemmere og mere tilgængeligt for folk at lave lækker og sund mad hjemme.

Desuden er Laura en entusiastisk skribent, når det kommer til "opskrifter på kager og andet." Hendes artikler og opskrifter er præget af kreativitet og en fin fornemmelse for detaljer, hvilket har gjort hende til en elsket skikkelse blandt læsere, der søger inspiration til bagning og dessertlavning.

Lauras arbejde på Menuboxen.dk afspejler hendes dedikation til at dele sin viden og passion for madlavning. Hendes evne til at formidle komplekse opskrifter på en forståelig og tilgængelig måde har gjort hende til en værdifuld ressource for både nybegyndere og erfarne madentusiaster. Med en blanding af traditionelle teknikker og moderne twists, fortsætter Laura med at inspirere og berige det danske madlandskab.

Sidst opdateret: 9 oktober, 2024

Vi er glade for at kunne dele vores opskrift på Kinder Bueno kager med jer. Hvis du er en fan af den populære chokoladebar, vil du elske disse lækre kager. Opskriften er enkel og nem at følge, og resultaterne er fantastiske.

v2 3333w llk3k Opskrift på Kinder Bueno-kage

Ingredienserne er nemme at finde i enhver dagligvarebutik, og kogetiden er kort. Vi har også inkluderet tips til at gøre dine kager endnu mere lækre. Oprindelseslandet for Kinder Bueno er Italien, og chokoladebaren er blevet en favorit blandt chokoladeelskere over hele verden.

Vi har også tilføjet en video og billeder, så du kan se, hvordan dine kager skal se ud i de forskellige trin. Vi vil gerne høre din mening og kommentarer om vores opskrift, så del endelig dine tanker med os. Sådan gør du: følg vores nemme trin-for-trin instruktioner, og nyd de lækre Kinder Bueno kager.

Forberedelse til Opskrift

v2 3333z owj7b Opskrift på Kinder Bueno-kage

Ingredienser

Før vi begynder at lave vores lækre Kinder Bueno cheesecake, er det vigtigt at have alle ingredienserne klar. Her er hvad du skal bruge:

  • 200 g digestive kiks
  • 100 g smør
  • 400 g flødeost (Philadelphia eller anden lignende)
  • 200 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 200 g hakket kinder bueno
  • 100 g mælkechokolade
  • 100 g lys chokolade
  • 1 spsk kakao
  • 2 blade husblas
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk Nutella
  • 1 dl kaffe

Udstyr

Udover ingredienserne, skal du også have følgende udstyr klar:

  • En springform (ca. 24 cm i diameter)
  • Bagepapir
  • Kageplast
  • En sprøjtepose
  • En gryde til vandbad

Nu hvor vi har både ingredienser og udstyr klar, kan vi begynde på vores Kinder Bueno cheesecake. Lad os komme i gang med at lave den lækre dessert!

Fremgangsmåde

v2 33342 Opskrift på Kinder Bueno-kage

Fremstilling af Cheesecake

Først skal vi forberede cheesecake-bunden. Vi blander 200g knuste kiks med 100g smeltet smør og presser det ned i bunden af en springform. Herefter bager vi bunden i ovnen i 10 minutter ved 180 grader.

Mens bunden bager, kan vi lave fyldet. Vi blander 400g Philadelphia ost med 100g flormelis og 2 teskefulde vaniljesukker. Derefter tilsætter vi 3 æg, et ad gangen, og rører godt imellem hver. Til sidst tilsætter vi 200g hakket kinder bueno og rører det forsigtigt ind i fyldet.

Når bunden er færdigbagt, tager vi den ud af ovnen og hælder fyldet over. Vi sætter springformen i et vandbad og bager cheesecaken i ovnen i 45-50 minutter ved 160 grader.

Dekoration og Servering

Når cheesecaken er færdigbagt, tager vi den ud af ovnen og lader den køle af. Imens kan vi forberede ganachen ved at smelte 100g mælkechokolade og 100g lys chokolade i en skål over en gryde med kogende vand. Når chokoladen er smeltet, tilsætter vi 100g fløde og rører godt.

Vi hælder ganachen over cheesecaken og sætter den i køleskabet i mindst 4 timer, gerne natten over. Lige inden servering kan vi pynte cheesecaken med flødeskum, hakket kinder bueno og en smule kakao.

Vi håber, at du vil nyde vores opskrift på kinder bueno cheesecake. Del gerne din mening og kommentarer med os, og husk at tagge os i dine billeder og videoer, hvis du prøver opskriften derhjemme.

Scroll to Top