Vi er glade for at kunne dele vores opskrift på Kinder Bueno kager med jer. Hvis du er en fan af den populære chokoladebar, vil du elske disse lækre kager. Opskriften er enkel og nem at følge, og resultaterne er fantastiske.
Ingredienserne er nemme at finde i enhver dagligvarebutik, og kogetiden er kort. Vi har også inkluderet tips til at gøre dine kager endnu mere lækre. Oprindelseslandet for Kinder Bueno er Italien, og chokoladebaren er blevet en favorit blandt chokoladeelskere over hele verden.
Vi har også inkluderet en video og billeder, så du kan se, hvordan dine kager skal se ud i de forskellige trin af processen. Vi vil også gerne høre din mening og kommentarer om vores opskrift, så tøv ikke med at dele dine tanker med os. Sådan gør du: følg vores enkle trin-for-trin instruktioner, og nyd de lækre Kinder Bueno kager.
Forberedelse til Opskrift
Ingredienser
Før vi begynder at lave vores lækre Kinder Bueno cheesecake, er det vigtigt at have alle ingredienserne klar. Her er hvad du skal bruge:
- 200 g digestive kiks
- 100 g smør
- 400 g flødeost (Philadelphia eller anden lignende)
- 200 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 3 æg
- 200 g hakket kinder bueno
- 100 g mælkechokolade
- 100 g lys chokolade
- 1 spsk kakao
- 2 blade husblas
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk Nutella
- 1 dl kaffe
Udstyr
Udover ingredienserne, skal du også have følgende udstyr klar:
- En springform (ca. 24 cm i diameter)
- Bagepapir
- Kageplast
- En sprøjtepose
- En gryde til vandbad
Nu hvor vi har både ingredienser og udstyr klar, kan vi begynde på vores Kinder Bueno cheesecake. Lad os komme i gang med at lave den lækre dessert!
Fremgangsmåde
Fremstilling af Cheesecake
Først skal vi forberede cheesecake-bunden. Vi blander 200g knuste kiks med 100g smeltet smør og presser det ned i bunden af en springform. Herefter bager vi bunden i ovnen i 10 minutter ved 180 grader.
Mens bunden bager, kan vi forberede fyldet. Vi blander 400g Philadelphia ost med 100g flormelis og 2 tsk vaniljesukker. Derefter tilsætter vi 3 æg, en ad gangen, og rører godt imellem hver tilsætning. Til sidst tilsætter vi 200g hakket kinder bueno og rører det forsigtigt ind i fyldet.
Når bunden er færdigbagt, tager vi den ud af ovnen og hælder fyldet over. Vi sætter springformen i et vandbad og bager cheesecaken i ovnen i 45-50 minutter ved 160 grader.
Dekoration og Servering
Når cheesecaken er færdigbagt, tager vi den ud af ovnen og lader den køle af. Imens kan vi forberede ganachen ved at smelte 100g mælkechokolade og 100g lys chokolade i en skål over en gryde med kogende vand. Når chokoladen er smeltet, tilsætter vi 100g fløde og rører godt.
Vi hælder ganachen over cheesecaken og sætter den i køleskabet i mindst 4 timer, gerne natten over. Lige inden servering kan vi pynte cheesecaken med flødeskum, hakket kinder bueno og en smule kakao.
Vi håber, at du vil nyde vores opskrift på kinder bueno cheesecake. Del gerne din mening og kommentarer med os, og husk at tagge os i dine billeder og videoer, hvis du prøver opskriften derhjemme.