Opskrift på pastaret med kylling: Lækker og nem at lave

laura madsen Opskrift på pastaret med kylling: Lækker og nem at lave
Kok & Madanmelder hos  | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Sidst opdateret: 21 oktober, 2024

Vi har en lækker opskrift på pastaret med kylling, som vi gerne vil dele med jer. Denne ret er perfekt til en aften, hvor man ønsker noget nemt og lækkert. Opskriften er nem at følge og kræver ikke mange ingredienser.

v2 34b7i yfhes Opskrift på pastaret med kylling: Lækker og nem at lave

De ingredienser, du skal bruge, er kyllingebryst, pasta, fløde, champignon, løg, hvidløg, olie, salt og peber. Kog pastaen i omkring 10 minutter, og steg kyllingen i cirka 15 minutter. Denne opskrift er inspireret af det italienske køkken, hvor pasta og kylling ofte blandes på en velsmagende måde.

Vi har også nogle gode råd til, hvordan du kan gøre retten endnu bedre. Du kan for eksempel drysse lidt revet parmesan eller frisk basilikum på toppen. Denne ret stammer fra Italien, hvor pasta og kylling ofte bliver brugt sammen. Vi håber, I vil nyde denne pastaret med kylling lige så meget som os.

Ingredienser og Tilberedning

v2 34b7l uqd7k Opskrift på pastaret med kylling: Lækker og nem at lave

Ingredienser

Til denne lækre pastaret med kylling skal du bruge følgende ingredienser:

  • 400g pasta (f.eks. spaghetti eller pastaskruer)
  • 500g kyllingebryst
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200g spinat
  • 100g parmesan
  • 1 dl fløde
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • Friskkværnet peber

Tilberedning

Her er vores favoritopskrift på pastaret med kylling:

  1. Kog pastaen i rigeligt vand tilsat groft salt i ca. 8-10 minutter, eller indtil den er al dente. Gem 1 dl af kogevandet til senere.
  2. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og krydr med salt og peber.
  3. Hak løg og hvidløg fint og svits dem i en stor pande sammen med smør.
  4. Tilsæt kyllingestykkerne og steg dem i ca. 5-7 minutter, eller indtil de er gyldne og gennemstegte.
  5. Tilsæt spinat og lad det falde sammen i panden.
  6. Hæld fløden over kyllingen og lad det simre i ca. 5 minutter.
  7. Tilsæt parmesan og rør rundt, indtil osten er smeltet.
  8. Tilsæt den kogte pasta og det gemte kogevand til panden og rør rundt, indtil saucen er jævnt fordelt.
  9. Krydr med friskkværnet peber og server straks.

Servering og Variation

Denne pastaret med kylling kan serveres med et drys frisk timian eller basilikum og en skive ciabattabrød til at dyppe i saucen. Du kan også tilføje ekstra grøntsager som broccoli, squash, gulerødder, asparges eller cherrytomater for at gøre retten mere fyldig og næringsrig.

Tips og Tricks

For at gøre denne pastaret endnu nemmere kan du bruge en sauterpande, der kan gå i ovnen, og tilberede hele retten i én pande. Du kan også tilføje bacon eller svampe for ekstra smag og tekstur. Hvis du ønsker en mere cremet flødesovs, kan du tilsætte mere fløde eller piskefløde.

Vi håber, du vil nyde denne lækre pastaret med kylling, og vi vil meget gerne høre din mening og kommentarer til opskriften. Se også vores video for at se, hvordan vi laver denne nemme pastaret.

Scroll to Top