Opskrift på tiramisu med ladyfingers: En lækker dessert til enhver lejlighed

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi har en lækker opskrift på tiramisu med ladyfingers, som vi gerne vil dele med jer. Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, som er elsket af mange. Denne opskrift er nem at følge og kræver ikke mange ingredienser.

v2 33dvc Opskrift på tiramisu med ladyfingers: En lækker dessert til enhver lejlighed

Ingredienserne til tiramisu med ladyfingers inkluderer mascarpone, sukker, æggeblommer, espresso, ladyfingers og kakao. Kogetiden og stegetiden er minimal, da det meste af arbejdet består i at lave kaffen og piske ingredienserne sammen. Vi har også inkluderet nogle tips til, hvordan du kan gøre din tiramisu endnu mere lækker.

Opskriften kommer fra Coop Danmark, som er en af de største detailhandlere i Danmark. Deres cvr-nr. er 26259495, og de har hovedkvarter på Roskildevej 65 i Albertslund. Vi håber, at I vil nyde vores favoritopskrift på tiramisu med ladyfingers, og vi vil meget gerne høre jeres mening og kommentarer. Vi har også inkluderet en video og billeder af processen, så I kan se, hvordan det hele skal gøres.

Læs også:  Opskrift på kiksekage: Nem og lækker dessert til enhver lejlighed

Ingredienser og Fremgangsmåde

v2 33dvf h7str Opskrift på tiramisu med ladyfingers: En lækker dessert til enhver lejlighed

Ingredienser

Tiramisu er en lækker italiensk dessert, der kræver få ingredienser, men som smager fantastisk. Her er hvad du skal bruge til at lave en tiramisu med ladyfingers:

 • 6 æg
 • 500 g mascarpone
 • 150 g sukker
 • 1 vaniljestang
 • 1 dl marsala
 • 2 dl kaffe
 • 1 spsk kakao
 • 1 pakke ladyfingers

Fremgangsmåde

 1. Start med at adskille æggene i hvider og blommer. Pisk æggehviderne stive.
 2. Pisk æggeblommerne sammen med sukkeret, indtil det bliver lyst og luftigt.
 3. Rør mascarponen i æggemassen og tilsæt vaniljekornene fra vaniljestangen.
 4. Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i mascarponecremen.
 5. Bland marsala og kaffe i en skål og dyp ladyfingersene i blandingen, indtil de er godt gennemvædet.
 6. Læg et lag ladyfingers i bunden af et fad og fordel halvdelen af mascarponecremen ovenpå.
 7. Gentag med et lag ladyfingers og resten af mascarponecremen.
 8. Sæt fadet i køleskabet i mindst 3 timer.
 9. Inden servering, drys kakaopulver over tiramisuen.

Anvendelse og Servering

Tiramisu med ladyfingers er en klassisk dessert, der kan serveres til enhver lejlighed. Den kan serveres som den er, eller med en lille skvæt mandellikør eller amaretto på toppen for ekstra smag. Tiramisu kan også pyntes med friske bær eller rabarber for at give det et friskt pift. Hvis du vil have en mere luftig konsistens, kan du tilføje en lille smule piskefløde til mascarponecremen.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores opskrift på tiramisu med ladyfingers. Det er en nem og lækker dessert, der altid vil være en favorit blandt dine gæster. Hvis du vil se en video af, hvordan man laver tiramisu, kan du finde masser af gode videoer på YouTube. Del gerne dine billeder og din mening om vores opskrift i kommentarerne nedenfor.

Læs også:  Opskrift på flødeskum: Sådan laver du den perfekte flødeskum
Scroll to Top