Opskrift på suttekurv: Sådan laver du den populære dessert

Kok & Madanmelder hos | laura.madsen@menuboxen.dk | Hjemmeside | + indlæg

Laura Madsen er en talentfuld dansk kok, forfatter og redaktør for Menuboxen.dk, hvor hun skriver om måltidskasser og deler opskrifter på kager og andet. Kendt for sin kreativitet i køkkenet og evnen til at formidle madlavning, inspirerer hun med en blanding af traditionelle og moderne teknikker.

Vi vil gerne præsentere en opskrift på en hæklet suttekurv. En suttekurv er en sød og praktisk gave til et spædbarn. Den kan bruges til at opbevare sutten, så den altid er lige ved hånden, når babyen har brug for den. Suttekurven kan også bruges som en lille taske til at opbevare andre småting, når man er på farten.

v2 34dny oqfcc Opskrift på suttekurv: Sådan laver du den populære dessert

Til denne opskrift skal du bruge en hæklenål og garn i forskellige farver. Opskriften er nem at følge, og resultatet er en smuk og funktionel suttekurv. Vi har inkluderet trin-for-trin billeder og en video, der viser, hvordan man hækler suttekurven. Vi håber, at du vil finde opskriften nyttig og inspirerende, og vi vil meget gerne høre din mening og dine kommentarer.

Læs også:  Opskrift på engelsk plumkage: Sådan laver du den klassiske dessert

Materialer og værktøjer

v2 34do1 wpiz8 Opskrift på suttekurv: Sådan laver du den populære dessert

Når du skal lave en suttekurv, er det vigtigt at have de rigtige materialer og værktøjer. Her er en liste over alt, hvad du skal bruge:

Garn og hæklenål

Vi anbefaler at bruge bomuldsgarn, da det er let at arbejde med og holder formen godt. Vi har gode erfaringer med Hobbii 8/4 bomuldsgarn, som fås i mange forskellige farver. Du vil også have brug for en hæklenål i den størrelse, der passer til dit garn. Vi anbefaler en størrelse 3-4 mm.

Tilbehør

Udover garn og hæklenål vil du også have brug for nogle tilbehør til din suttekurv. Du vil have brug for en hank, som kan være lavet af læder, bomuld eller noget andet materiale efter eget valg. Du vil også have brug for nogle knapper eller trykknapper til at lukke kurven.

Sådan gør du

Når du har samlet alle dine materialer og værktøjer, er du klar til at begynde at hækle din suttekurv. Følg opskriften nøje og brug de rigtige materialer og værktøjer for at opnå det bedste resultat.

Vi håber, at du vil nyde at lave din egen suttekurv og vil dele dine billeder og din mening i kommentarerne nedenfor.

Fremgangsmåde

v2 34do5 i15gh Opskrift på suttekurv: Sådan laver du den populære dessert

Vi vil nu guide dig igennem trin-for-trin processen af at hækle en smuk suttekurv til din baby. Følg vores anvisninger nøje for at opnå det bedste resultat.

Hækling af suttekurv

Først skal du lave en magisk ring med 6 fm i ringen. Træk tråden til at lukke ringen og sæt en km i den første fm.

Andet omgang: Hækl 2 fm i hver fm rundt om ringen (12 fm). Sæt en km i første fm.

Læs også:  Opskrift på julerødkål: Sådan laver du den perfekte tilbehør til julemiddagen

Tredje omgang: Hækl 1 fm i næste fm, 2 fm i næste fm Gentag fra * til * rundt om ringen (18 fm). Sæt en km i første fm.

Fjerde omgang: Hækl 1 fm i hver af de næste 2 fm, 2 fm i næste fm Gentag fra * til * rundt om ringen (24 fm). Sæt en km i første fm.

Femte omgang: Hækl 1 fm i hver af de næste 3 fm, 2 fm i næste fm Gentag fra * til * rundt om ringen (30 fm). Sæt en km i første fm.

Sjette omgang: Hækl 1 fm i hver af de næste 4 fm, 2 fm i næste fm Gentag fra * til * rundt om ringen (36 fm). Sæt en km i første fm.

Syvende omgang: Hækl 1 fm i hver af de næste 5 fm, 2 fm i næste fm Gentag fra * til * rundt om ringen (42 fm). Sæt en km i første fm.

Ottende omgang: Hækl 1 fm i hver af de næste 6 fm, 2 fm i næste fm Gentag fra * til * rundt om ringen (48 fm). Sæt en km i første fm.

Gentag fra ottende omgang, indtil du har nået den ønskede størrelse på din suttekurv.

Montering af suttekurv

Når din suttekurv er færdig hæklet, skal du sy ribbon på kanten af kurven for at give den et dekorativt touch.

For at lave hankene på din suttekurv, skal du hækle en kæde af lm, der er lang nok til at nå fra en side af kurven til den anden. Hækl fastmasker i hver lm og fastgør hankene til kurven.

For at lave knaphuller på din suttekurv, skal du gentage processen med at hækle lm og fastmasker, men denne gang skal du lave små huller i kurven, hvor du vil have knapperne til at sidde.

Læs også:  Opskrift på bolognese sauce: Lækker og nem måde at tilberede den klassiske pastasauce på

Nu er din hæklet suttekurv klar til at blive brugt i din baby’s tremmeseng. Del dine billeder og din mening om opskriften på Instagram og i kommentarerne nedenfor. Vi håber, at du vil nyde at hækle denne suttekurv lige så meget som vi gjorde.

Scroll to Top